vineri, 27 iunie 2014

Trandafiri din online

Cele mai frumoase creatii ale naturii sunt florile. Paleta diversa de culori ne  atrag pe toti, parfumul pe care-l  raspandesc  improspateaza fiecare fiinta, mai ales primavara,  fluorescenta lor incanta fiecare suflet, fie ca este un fluture, fie ca-i o albina, fie ca-i o fiinta umana! Florile simbolizeaza frumusetea si pozitivitatea. Flori diferite reprezinta simboluri diferite. Ele au un limbaj propriu. Fiecare umbra si fiecare aroma are ceva de spus.
De ce am facut aceasta introducere? Pentru ca fiecare din noi are zile speciale in calendarul unui an si florile se daruiesc pentru a exprima diferite stari sufletesti. Vremurile se schimba, vremea se schimba si ea! Schimbator ca vremea, se zice. Florile nu se schimba niciodata, chiar daca vremea se schimba!! In general avem tendinta de a lega o floare de un anumit sentiment dand astfel fiecarei flori o personalitate proprie.
Diferitele flori simbolizeaza diferitele emotii, devenind astfel cele mai eficiente mijloace de exprimare.  www.floricudrag.ro, care ofera servicii complete de livrare de flori prin curier la domiciliu in intreaga tara.
Trandafirii sunt simbolul dragostei, al romantismului, a iubirii nemuritoare. Florile aceste minunate pot fi achizitionate online de pe site-ul:
Cum spunea, Gerard de Nerval :”Fiecare floare este un suflet care infloreste in natura” asa sper, si eu ca vara aceasta sa fie minunata, iar buchetul pe care cred ca l-am trimis unei persoane dragi, sa fie cel mai eficiente mijloc de exprimare si multumire pentru anii frumosi. Cand ajung acasa am sa, deschid laptopul sa vad reactia, adica mesajul… Ceea ce nu se va schimba niciodată pentru mine este farmecul acestei zile speciale.
De aici din minunata lume blogosferica va doresc sa aveti o vara minunata , plina de sanatate , dragoste si mult noroc!

Daca v-a placut acest articol va invit sa cititi si de pe wikipedia un articol legat de flori!

2 comentarii:

  1. Trandafiri rosii reprezinta intotdeauna romantismul si dragostea. Nimeni nu poate ii poate contesta acest mesaj.

    RăspundețiȘtergere