sâmbătă, 7 iunie 2014

Si daca dragoste nu e…atunci facem!

Cum ar fi daca ai detine o fabrica de iubire? :)
Ai avea sute de muncitori, care ar fabrica dragostea, s-ar intretine din dragoste…si te-ar rasplati cu dragoste, iar tu la randul tau ai imparti dragostea tuturor celor care la lipseste. :)

Cum ar fi daca dragostea s-ar gasi pe rafturi, ti-ai cumpara cata ai avea nevoie…iar daca s-ar termina…nu ar trebui sa suferi, ci doar sa cumperi alta. Daca ai simti ca cineva nu are dragoste pt tine…nimic mai simplu…ai cumpara si pt el! :)


Ei bine :)…e absolut clar ca nici fabrici si nici magazine nu iti vor da dragostea de care ai nevoie…dar iti spun un secret: ai toata dragostea din lume in tine…nu o cumperi, nu o fabrici, o ai pur si simplu. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa o imparti. :)
Daruieste-ti iubirea celor ce nu si-au descoperit iubirea din ei…fa cadou un sincer te iubesc, fara sa il astepti inapoi.Va veni singur mai devreme sau mai tarziu si iubirea de care avem cu toti nevoie. :)

Iubeste si iubirea se va intoarce acolo unde e si mai multa iubire…asa ca…haideti sa daruim dragoste…din tot ce nu era dragoste

6 comentarii:

  1. Weekend minunat si tie !!
    Sa te bucuri de aceste zile minunate ( de Rusalii) alaturi de cei dragi tie!

    RăspundețiȘtergere
  2. inima iti bate si daca iti respiratie pentru cateva minute,dar cand dragostea ti se arata... Ne-am iubit din clipa in care ne-am vazut si continuam sa o facem,insa nu totul ...asadar....

    RăspundețiȘtergere
  3. Dacă oamenilor le-ar mai fi încă frică de răul din icoane şi s-ar strădui să facă bine după tot aceleaşi principii, atunci omul nu şi-ar mai vinde sufletul pe nimic

    RăspundețiȘtergere
  4. Orice ai face, dacă n-ai dragoste şi ai urâciune, de-acuma eşti de partea ispitit... ... pentru că spune clar Sfânta Scriptură, “Dumnezeu dragoste este”

    RăspundețiȘtergere
  5. Alex Bohariuciunie 08, 2014

    weekend placut!

    RăspundețiȘtergere