luni, 2 iunie 2014

Lunea oamenii nu zambesc

Oare de ce lunea oamenii aleg sa zambeasca mai putin, sa fie deprimati si abatuti pentru ca se reintorc la activitatile profesionale?? :)
Motivul ar fi ca e iar inceput de saptamana, moment ce marcheaza spre neplacerea unora inceputul unui lung sir de zile lucratoare?? :)

De ce in fiecare zi de luni oamenii isi exprima nefericirea ca a trecut weekend-ul si ca a venit iar groaznica zi de luni, inceputul unui sir de zile de munca? Chiar atat de mult urasc oamenii munca? :)


Inteleg ca e bine in weekend – ne distram sau ne odihnim si stam cu familia, dar daca ne incepem saptamana cu un gand negativ, pornind de la ideea ca, orice-ar fi, ziua de luni e nesuferita, in timp, chiar asa va deveni. Ne intra in subconstient faptul ca uram ziua de luni, si fara sa vrem, facem ca o zi din sapte sa devina una nefericita. Şi nu doar ziua de luni, ci si cea de duminica ti-o strici, numai gandindu-te ca maine e luni. :)
Trebuie sa ne bucuram de fiecare zi primita in dar de la Dumnezeu, fie ca e zi de luni sau de sambata, fie ca e soare sau ploaie. Cu siguranta, daca vom privi ziua de luni ca pe un nou inceput, ca pe sansa de a profita la maxim de inca o zi din viata, de a face ceva bun, constructiv si frumos, vom fi mai fericiti. E parerea mea, desigur!

O zi de luni minunata, s-aveti!

2 comentarii:

  1. Parcă se spune că lunea nici iarba nu crește.

    Pesemne noi atragem singuri energiile negative cu acest pesimism care s-a împământenit de ceva vreme referitor la zilele de luni. Ai dreptate, ar trebui să gândim pozitiv și să ne bucurăm de fiecare zi, chiar și de cele mai puțin bune, numai că nu e atât de simplu să ne impunem acest lucru, prinși în aceste mreje ale traiului cotidian.

    RăspundețiȘtergere