joi, 26 iunie 2014

Litoral

Suntem in luna iunie a anului 2014 si ma gandesc deja la luna august, la vacanta ! La fel si voi? Stiu, suna un pic cam ciudat, dar pentru a face economii, ca deh…se anunta inca o vara "fierbinte", m-am gandit ca ar fi indicat sa-mi gestionez bugetul personal cat mai bine si sa-mi planific cheltuielile pentru concediul de anul acesta, pe litoralul romanesc, din timp. Sunt multi romanii care vor sa vada cat mai multe lucruri, locuri si peisaje speciale,dar, eu vreau anul acesta sa-mi petrec concediul pe litoralul romanesc. Si, cum am auzit ca se fac anumite reduceri, m-am apucat de cautat pe internet. Ofertele de cazare sunt din abundenta. Exista site-uri care iti ofera informatii detaliate despre cazarea pe litoralul romanesc!  Daca, sunteti in cautare de oferte pentru: cazare Mamaia., in sezonul litoral 2014, in Romania, exista un site: www.cazare-cazare.ro unde gasititi o oferta variata de cazare. Site-ul promoveaza obiective turistice de la noi.


Despre litoralul Marii Negre si conditiile de cazare s-a scris si s-au spus  multe lucruri ! Cert este ca poate  sa atraga turisti. Multi romani vin an de an pentru a se racori, cand temperaturile ating chiar si 40 de grade Celsius.
Nu stiu cati dintre voi, in ultima ani ati vazut eforturile pe care multi intreprinzatori din turism le-au facut...Cert este ca aceste eforturi incep sa de-a roade si, multe din statiunile de pe litoralul nostru incep sa rivalizeze cu cele de afara. E adevarat ca m-ai sunt multe de facut, dar un exemplu de statiune moderna este Mamaia. In ultimii ani s-a investit in aceasta statiune foarte mult si , ea arata acum superb! 

De ce imi place litoralul Marii Negre (in special statiunea Mamaia), simplu, pentru ca vreau sa ma plimb pe faleza si sa savurez mirosul si valurile marii, sa respir aerul curat si sa admir cerul albastru.  Vreau să aud valurile care se sparg de diguri si se risipesc pe nisipul pustiu, sa ascult pescarusi. Linişte…odihna.
Poate ca dragostea mea pentru mare ma indeamna sa o iubesc si sa aleg litoralul romanesc , in detrimentul litoralului bulgaresc, in orice anotimp. O iubesc la nebunie pentru ca este locul in care pot visa in voie, privind orizontul la nesfarsit.
Nu stiu daca v-am convins si pe voi sa alegeti pentru cateva zile de concediu litoralul nostru, dar sper ca v-am atras atentia asupra potentialului pe care il are litoralul romanesc!
Din blogosfera romaneasca va doresc s-aveti o vacanta placuta!

2 comentarii:

  1. Chiar daca sunt probleme in continuare pe litoralulu nostru , eu nu renunta macar la un weekend pe la Mamaia!

    RăspundețiȘtergere
  2. O noua statiune la doi pasi de Navadori cu miros de delta

    locul situat intre mamaia si navodari

    e pentru oamenii mai retrasi
    plaja s-a nascut din dorinta a patru oamenii care vroiau ceva pentru ei



    vamaia


    sunt zeci de plaje drumul catre plaja nu este asfaltat
    este o zona salbatica
    un sezlong costa 10 lei o bere 3 lei

    RăspundețiȘtergere