luni, 30 iunie 2014

Echilibru sau echilibristica ?

Echilibru sau echilibristica ??? Ca pisica pe sarma…in viata echilibrul e esential !!!
Echilibrul mental coordoneaza totul ! Un dezechilibrat :) e un inadaptat desi, de multe ori, acolo in lumea lui, ii e bine ! Si, vai !!! Cit de usor se poate aluneca ( in ziua de astazi ) in tacaneala!

Echilibrul alimentar :) e greu de mentinut intr-o lume de fast food-uri apetisante si de dulciuri sofisticate ( adevarate bombe calorice ) Prea putini mai invatam sa ne abtinem, sa postim…sau, dupa luni ( ani ) de excese culinare, femeile se agata de tot felul de retete de slabit aiuritore si dezechilibrante !


Echilibrul in dozarea efortului( energiei ) :) este iar o problema dificila…tu muncesti pana la epuizare iar altii freaca menta cu talent …per total totusi iese bine !

Echilibrul coloanei vertebrale :) ( intre ceea ce gindesti si ceea ce spui // intre ceea ce spui si ceea ce faci /intre ceea ce vrei si ceea ce poti ) nu se rezolva intotdeauna la sala de forta .

 Echilibru in dragoste :) …NU exista !!! ...mereu ai impresia ca tu iubesti mai mult ca el/ea !!! ...ceri socoteala, iti revendici drepturile si …dezechilibrul e la un pas .

 Viata e ca un circ urias iar noi ar trebui sa facem echilibristica …fara plasa…pt a reusi sa ne mentzinem pe linia de plutire …Cine vrea mai mult ( sa experimenteze zborul ) are nevoie de aripi adevarate …nu ca cele ale Mesterului Manole

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu