sâmbătă, 7 iunie 2014

Clepsidra vietii...

Clepsidra vietii isi cerne nisipul clipelor. Vremea se scurge impenetrabil si cu fiecare zi, imbatranim! Dar, oare, suntem 'batrani' pentru ca inaintam in varsta sau pentru ca psihicul cedeaza?
Am vazut multi tineri (din pacate) satui de viata, disperati plutind in deriva...oameni in floarea vietii apasati de ganduri negre si impinsi spre neantul dezamagirii. Am vazut si oameni in varsta disperati 'de-o zi in plus". Se pare ca nimeni nu e atat de batran incat sa nu-si doreasca o zi macar in viata, decat daca e in disperare si deznadejde. Daca subconstientul iti da un 'semnal' ca viata nu mai are rost, atunci, doar atunci, ai imbatranit cu adevarat. E cert ca vitalitatea nu tine cont de varsta, bani, putere, ci pur si simplu de starea de spirit... Asa incat prieteni, iubiti-va si incercati sa fiti veseli, nu e nici o durere pe care trecerea timpului sa nu o micsoreze si sa nu o faca uitata. Nu va fie frica sa plangeti, nu va fie rusine de sentimentalism si romantism, nu priviti in urma cu regret, nu fiti curiosi cum va fi viitorul, traiti clipa si savurati-o si veti fi vesnic tineri!

3 comentarii:

  1. SImona Halep s-a calificat in finala de la Roland Garros.
    Eu nu cred ca va castiga finala.
    Scuze pentru ca am spus asta :)
    Simona Halep este foarte buna, dar Maria Sharapova este rusoaica.
    Iar cu rusoaicele nu e de glumit.

    RăspundețiȘtergere
  2. Trăim în fiecare zi experienţe diferite. Ne facem pentru fiecare zi planuri şi orare. Şi, fără să ne dăm seama, ne trezim că a trecut ceva vreme ...

    RăspundețiȘtergere