sâmbătă, 24 mai 2014

Vocatia noastra

Cu totii dorim sa iesim in evidenta cu ceva, toti vrem acel ceva care ne scoate din anonimat si care ne asigura atentia, aprecierea sau validarea altora.

Unii oameni fac asta prin intermediul profesiilor lor, sau prin pozitia pe care o au in societate, altii prin felul in care se imbraca, prin grija pe care o arata fizicului lor, altii isi doresc sa fie pe scena, unii prin daruirea fata de familie sau copiii lor, unii prin rezultate sportive, sau prin masina pe care o conduc, s.a.m.d., iar altii, negasind ceva pozitiv cu care sa iasa in evidenta, recurg la acte antisociale.

Cea mai buna solutie, atat pentru noi insine cat si pentru ceilalti, este sa ne straduim sa iesim in evidenta cu acel dar care ne face unici sau speciali, cu vocatia noastra. De cele mai multe ori “darul” pe care il ai este si in folosul celorlalti, asa ca tot ce ai de facut este sa il descoperi si sa-l valorifici.

Vom beneficia cu totii daca tu iti descoperi vocatia, misiunea ta pe acest pamant, iar tu vei straluci pur si simplu daruind oamenilor acel ceva care te face special.

2 comentarii: