miercuri, 14 mai 2014

Un fotograf - UN Profesionist

Nu, nu este vorba despre mine in acest articol, cu toate ca in urma cu ceva vreme am cochetat si eu cu aceasta pasiune, de fapt arta...dar m-am lasat din lipsa de timp si alte chestii...In acest articol vreau sa va aduc in atentia voastra, cititori acestui blog, un subiect des dezbatut in mediul online:
- Cum sa-ti alegi fotograful pentru un eveniment important, din viata ta?

Eu zic ca omul trebuie sa fie un pasionat de fotografie, sa-i placa foarte mult sa scoata din fotografie, tot ceea ce se poate. Si, chiar sa reuseasca! Cu efort, cu migala si zic eu, cu talent! Asa, ca intelegeti de ce, eu, m-am lasat de acest hoby:(

Un fotograf pentru o  nunta trebuie sa fie un profesionist, dar are nevoie, la randul lui, sa se inconjoare de oameni de calitate care sa munceasca cu drag, sa dea totul din ei, pentru a obtine rezultate de exceptie. Asta-i parerea mea! Dar, cum ne alegem un fotograf pentru o nunta sau un botez sau un altfel de eveniment important din viata. Ei, chiar ca-i o problema. Sunt foarte multi amatori in aceasta zona si de aceea trebuie sa stim cum ne alegem fotograful sau cameramanul.


In opinia mea, este bine sa stim ce a mai facut acea persoana, daca e posibil, ca sa avem o recomandare de la o cunostinta, ar fi cel mai bine. Multi sunt cei care isi expun fotografii, filmari si nu sunt ale lor.

La nuntile din ziua de azi, fotograful trebuie sa "vaneze" tot ceea ce este important. Niste amicii mi-au povestit ca la nunta lor dupa sedinta foto, fotograful ia lasat sa se plimbe, sa stea pe o banca si totul pentru a surprinde ceva magic. Si, ia iesit, fotografului ...momentul pe care l-a surprins, natural. Deci, omul erau un profesionist in adevaratul sens al cuvantului.

Acum, stric legat de acest:  fotograf de nunta, pe care l-am descoperit in cautarile mele pe internet. De fapt, sunt o echipa de specialisti in arta vizuala, iar fotografia este parte a acestei arte vizuale.

Site-ul arata excelent din punctul meu de vedere. Sunt foarte multe albume de prezentare grupate pe diferite evenimente: nunta, botez, etc. Exista o descriere a echipei, date de contact, numar de telefon, adresa de e-mail. Are de asemenea o pagina dedicata un oferte de pachete complete pentru: nunta, botez, personale...

Navigare pe site este una usoara si destul de placuta, ca doar sunt albume de la multele nunti la care au participat specialistii care lucreaza in aceasta firma!

Un lucru remarcat de mine, de pe site: "Are echipamente foto-video performante(aparate de fotografiat Canon EOS 5D Mark II, Canon EOS 7D, si multe alte obiective Canon , de asemenea camere video Sony, Canon si alte gadgeturi profesionale). " Iar, despre preturi pot sa va spun din ceea ce am mai auzit, ca sunt cele practicate pe acest segment, la momentul asta.

In incheiere vreau sa zic ca, alegerea e a voastra, eu doresc doar sa va informez.


Un comentariu:

  1. alegerea unui profesionist este destul de dificila...in ziua de azi cu atatia profesionisti!

    RăspundețiȘtergere