duminică, 4 mai 2014

Sorana și Monica au pierdut în primul tur la Madrid

Două dintre cele patru românce prezente la startul puternicului turneu din capitala Spaniei au părăsit competiția după primul meci.

Sorana Cîrstea i-a dat o replică puternică cehoaicei Petra Kvitova, a cincea favorită a turneului și o fostă câștigătoare la Wimbledon. Românca a început slab meciul, câștigând un singur game în primul set, însă a echilibrat situația în manșa secundă, pe care și-a adjudecat-o cu 7-5.

În setul decisiv, departajarea s-a făcut la tie-break, pe care Kvitova l-a câștigat la patru, după aproape două ore și jumătate de joc.


Monica Niculescu a cedat tot în trei seturi în fața americancei Sloane Stepens, a 17-a jucătoare a lumii. Jucătoarea română s-a impus în primul set cu 6-2, însă le-a pierdut pe următoarele două, cu scorul de 6-3, 6-2.

Ambele jucătoare vor fi recompensate cu un cec de peste 10.000 de dolari.

Pe tabloul principal de la Madrid mai sunt prezente Irina Begu, mai putin cunoscuta la noi, semifinalistă la Oeiras, în urmă cu doar câteva zile, și beneficiară a unui wild card, dar și mult mai cunoscuta -Simona Halep. Begu va juca cu Zhang Shuai, din China, în timp ce Simona Halep, a patra favorită, o va intalni pe nemțoaica Julia Goerges.

Sursa: YahooNews


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu