vineri, 30 mai 2014

„Masterchef”, cei trei sefi dati afara!

Emisiunea „Masterchef”difuzata de ProTV este una dintre emisiunile care va continua si in anul ce vine. Cel putin, asa au lasat sa se inteleaga producatorii intr-un comunicat de pe site-ul oficial al emisiunii, dar sunt unele schimbari surprizatoare.
In timp ce al patrulea sezon se afla in desfasurare, producatorii au anunta ca vor incepe preselectiile pentru sezonul cu numarul cinci.
Printre castigatorii editiilor trecute se numara: Petru Buiuca, Aida Parascan si Elena Lasconi. Potrivit unor surse din interiorul ProTV,  castigatorul celei dea patra editii si a titlului de Masterchef al României este Jesica

Caravana Masterchef merge in patru orase


Al cincilea sezon "MasterChef" ii invita pe pasionatii gatitului sa se inscrie pe site-ul masterchef.protv.ro si sa arate României de ce sunt ei in stare. Dupa finalizarea perioadei de inscrieri, urmeaza o caravana care va merge in patru mari orase, care le va da sansa concurentilor inscrisi sa-si arate abilitatile culinare.


Caravana "MasterChef" ajunge pe 7 iunie în Cluj-Napoca, pe 14 iunie în Iași, iar pe 21 iunie la Timișoara. Turul prin țară se încheie la București, cu preselecțiile de pe 5 și 6 iulie. În cadrul probelor preliminare, participanții sunt invitați să aduca propriile preparate, deja pregătite, pentru a dovedi locul pe care îl merită în cadrul competiției. conform celor de la YahooNews
 
Surpriza pe care nimeni nu o anticipa

Pregatirile pentru noul sezon al cincilea vin, insa, cu o schimbare pe care nimeni nu o anticipa. Potrivit unor surse din interiorul postului PRO TV, cei trei chefi au fost dati afara, fara prea multe explicatii.

Astfel, Scarlatescu,  Bontea si Dumitrescu au fost instiintati, chiar zilele trecute, ca sunt pusi pe liber, iar producatorii de la: "Master Chef" deja organizeaza un casting pentru a alege noii membri ai juriului.
 
sursa foto: YahooCelebrity

Deocamdata nu se cunosc motivele care au dus la o asemenea schimbarea radicala a juriului celebrului concurs de gatit, dar, decizia pare a fi una fara intoarcere.



2 comentarii:

  1. "Pot să spun doar atât: Eu am citit în presă acest lucru ultimul. De fapt, am aflat de la soţia mea, Cristina. Nu este adevărat! Noi suntem sub contract cu ProTv-ul, avem emisiunea, trebuie să promovăm finala, suntem momentan Pro Tv. Nu există altceva acum altceva", a spus chef Florin Dumitrescu, citat de ziarulring.ro.

    Citeste mai mult pe REALITATEA.NET:

    RăspundețiȘtergere
  2. 1.am citit si eu, vom vedea...dar nu pot sa inghit galusca noi ne ocupam de finala...

    2.emisiunile sunt inregiustrate, competitia s-a incheiat de mult...astia ne iau pe toti de fraieri...

    RăspundețiȘtergere