miercuri, 21 mai 2014

"La pas, prin Brasovul vechi"

Din 1 iunie: "La pas, prin Brasovul vechi". Traseul il poate face un turist in 90 de minute cu plecare de la Bastionul Postavarilor trecand pe la Turnul Lemnarului, Turnul Vanatorilor, Bastionul Funarilor, Turnul Artelor, Bastionul Ţesatorilor, Poarta Schei, Poarta Ecaterinei, Turnul Negru, Turnul Alb, Bastionul Graft, Casa Mureşenilor, Muzeul de Istorie, Biserica Neagră, Muzeul Civilizaţiei Urbane, Muzeul de Artă şi Muzeul de Etnografie.

Exista de asemenea si o extindere a acestui traseu in care vor fi incluse Muzeul Prima Scoala Româneasca si Cetatuia Brasovului. Odata introduse se pot face doua trase.

Acest proiect se va lansa la 1 iunie, iar turistii care vor alege acest traseu vor plati 45 de lei, vor primi si un un pliant de prezentare tiparit in limba engleza, germana sau romana, alaturi de o o harta cu traseul pe care il vor strabate si-o sticla de apa minerala.


OficialiiConsiliului Judeţean spera astfel sa-si recupereze, fondurile investite in modernizare si renovarea zonei istorice a Brasovului.
Parteneri, alaturi de Consiliul Judetean mai sunt:
SC Consilprest SRL – firma care are in administrare majoritatea obiectivelor turistice,
Biserica Evanghelică
Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Brasov


"Brasovul va avea de la 1 iunie un traseu modern, pe care turistii il gasesc in orice oras medieval din Europa", declara Chistian Macedonschi, presedintele Asociaţiei pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Brasov.

Faptul că turistul poate primi toate informaţiile despre Biserica Neagră, despre muzeele şi turnurile pe care le avem este foarte important pentru că mulţi veneau la Braşov pentru atracţia principală, Biserica Neagră, dar nu aflau şi despre restul obiectivelor care puteau fi vizitate. Turiştii vor alege selectiv, în funcţie de timpul disponibil, ce muzee sau obiective vor vizita”, a completat acelasi Macedonschi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu