joi, 1 mai 2014

Javier Zanetti- se retrage

Argentinianul în vârstă de 40 de ani, poreclit ”Tractorul” pentru rezistența și puterea sa de muncă, va agăța ghetele în cui la finalul sezonului.

Javier Zanetti a ajuns pe ”Giuseppe Meazza” în 1995, după ce evoluase pentru formațiile argentiniene Talleres și Banfield. Fundașul dreapta a strâns, de atunci, peste 850 de meciuri în toate competițiile pentru Inter, alături de care a câștigat tot ce se putea câștiga.



Zanetti a evoluat cel puțin 30 de meciuri în fiecare sezon petrecut la Milano, cu excepția celui care stă se încheie, în care a bifat doar 11 prezențe.

Cel mai probabil, meciul de adio al argentinianului, care adorat de fanii lui Inter, va fi derby-ul cu AC Milan de duminică. Zanetti va trece în administrația clubului, unde va ocupa funcția de director.

Puțini fotbaliști se pot lăuda cu mai multe trofee ca ”Il Capitano”: cinci titluri în Serie A, patru Cupe ale Italiei, o Cupa UEFA și o Ligă a Campionilor. De asemenea, el a jucat de aproape 150 de ori în tricoul naționalei Argentinei.



Sursa foto: YahooNews.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu