marți, 22 aprilie 2014

Un simbol -ceasul!

In fond ce este timpul? El intr-adevar exista?! Sau este asa doar o inventie, din multele invetii ale omului cu scopul de a ne duce de nas!?! Oricum ar fi… timpul ne influențeaza in permanenta, e si o vorba: timpul inseamna bani, dar timpul ne si imbatraneste, timpul ne forteaza la o anumita tendinta. in timp ne nastem si in timp o sa murim!
Sigur este faptul ca timpul urneste tot si are influenta peste tot. Ma intrebam… oare cum ar fi fost lumea daca nu ar fi fost ceasuri?! Fara ele, ceasurile, care socotesc minut cu minut ora exacta, pe intreg globul, ce ne-am face?! Eu cred ca am fi debusolati! Cred ca totul s-ar narui in jur! Asa cred eu!
Ceasurile sunt de maxima importanta. Iar eu… unul, cu siguranta ador ceasurile barbatesti. Sunt pasionat de ceasuri si am acasa, as zice o mica colectie.
Daca cineva vreodata doreste sa-mi faca vreun cadou, stie acum ca e ceva frumos si ceasurile pot fi o alegerea perfecta. Asta asa ca o mica confesiune! Eu sunt om  simplu, dar am in acelasi timp gusturi rafinate. Cum se impaca simplu si rafinat in acelasi loc?! Ei, destul de bine…cu toate ca mie nu prea imi face placere sa port accesorii, cele destinate barbatilor, desigur. Nu sunt tipul care sa poarte lanturi groase, curele din piele de crocodil sau cine mai stiu ce ... Nu port bratara, dar un ceas frumos, rafinat il pun la mina si, cred ca este de ajuns pentru a-mi personaliza o tinuta vestimentara.
Imi plac, la modul general ceasurile finute, de firma nu cele foarte mari. Nu sunt genul care sa se incurce cu chinezarii. Imi plac in general ceasurile simple. Dar, n-am avut niciodata placerea sa primesc un ceas din aur sau argint. Oare s-or mai confecționa?! Sincer, eu nu stiu. Oricum, eu intotdeauna imi cumpar ceasuri de pe site-ul: www.ceasule.ro...iar, azi am vazut un ceas mecanic, destul de accesibil.
In opinia mea, aceste ceasuri sunt cele mai sigure si cele mai curate accesorii. Intre o bratara sau un ceas de bun gust, eu aleg a doua varianta pentru a-mi intregi o tinuta, pentru a-i oferi o stralucire.

Pentru mine, timpul e pretios, sunt genul barbat caruia nu ii pare rau ca imbatraneste, și curios, nu pare, chiar daca am de mult fire albe… la 50 de ani ce-o sa mai fie?!
Oricum este, ceasul pentru mine este un simbol. Ceasul este menit sa-mi aminteasca tot timpl ca... timpul este scurt si trebuie sa ma bucur de fiecare clipa.
In incheiere va mai spun ca pe site-ul, de care v-am amintit, puteti gasi atat ceasuri pentru barbati, cat si pentru femei, dar si ceasurile unisex, care pot fi purtate atat de femei, cat si de barbati. Ceasurile sunt de la firme cu nume precum: Orient, Casino, Q&Q, Slava, etc.. preturile fiind destul de accesibile.

5 comentarii:

  1. stim!!!!
    pe ultimul nu l-am vazut!

    RăspundețiȘtergere
  2. avocatul tauaprilie 24, 2014

    vezi Ceasuri de mana Hugo Boss

    RăspundețiȘtergere
  3. frumos spus...si comparatia excelenta
    seara buna!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ofer spre vanzare ceasuri de valoare si de colectie. Pentru detalii ma puteti contacta la: 0762373453.

    RăspundețiȘtergere