marți, 29 aprilie 2014

Ultimul tren, a sosit in gara!

Ultimul tren, a sosit in gara ticsita de oameni, unii grabiti,altii obositi, unii veseli iar altii mai mult decat tristi, dar fiecare dintre acestia cauta sa ajunga la locul planuit dinainte si, nu prea cred ca vreunul dintre acestia se gandesc ca in clipa urmatoare tot planul conceput de el sau ea poate fi schimbat intr-o adevarata tragedie.
Tot si toate se pun pe seama naturii sau a coincidentei,dar prea putini se intreaba:
-Ce este natura?

Chiar daca multi oameni vorbesc despre spiritualitate, faptele si comportamentul lor demonstreaza ca acestia nu sunt ceea ce vor sa para, iar acest fapt este usor de observat, dar numai de acela/acea care respecta cu strictete culoarea rosie a semaforului, adica,Legile scrise si cele nescrise numite legile morale, pe care chiar si un analfabet le cunoaste..!


Daca ne plimbam liberi asta nu inseamna ca suntem si liberi..foarte usor de priceput acest fapt, deoarece in clipa urmatoare te poti trezi in lumea de dincolo de timp, iar acolo nu vei mai avea TIMP sa spui: Imi pare rau; Te rog sa ma ierti; Multumesc; Te iubesc; s.a.m.d....Da..dar atata timp cat iti este bine si nu te-a ''cautat'' nici o astfel de"intimplare" care sa te scoata din rutina zilnica, te plimbi linistit prin asta lume, iar gandul iti este ocupat cu fel de fel de lucruri usoare si banale incat chiar si. tu te miri de tine insuti cateodata, cat esti de..!?Acum na, fiecare cu gandirea lui,cat il duce bibilica,eu cel putin nu pot trai ca o planta,chiar daca sunt putin mai "greu de minte", incerc sa inteleg cat pot, care este menirea mea aci pe pamant, din moment ce m-am nascut om, sunt nevoit sa ma comport ca un om, ca altfel, voi fi tras la raspundere pentru toate faptele mele, sunt mai mult decat convins de acest fapt.
Daca te duci in vizita la cineva, nu poti face ce te ''taie'' capul, cam tot la fel sta treaba si cu viata pe pamant...am fost trimisi aci pentru o perioada de timp,cu un scop bine stabilit, iar omul, ce face cu acest drept care i sa dat?! Cumpara si vinde de parca ar fi proprietatea lui...Mai sa fie, de aci iti poti da seama cat de tembel poate fi un om...!!Sa nu uitam ca-Orice inceput_OBLIGAT-Are si un SFARSIT...Vrei nu vrei, lasi totul aici si , pe-aci iti este calea...acu, depinde...unele dintre cai duce in jos iar altele in sus! Acela care crede altfel, sa creada cum doreste el sau ea, dar aceasta gandire nu-l va face nemuritor, asa ca..dincolo de timp, vom afla cine are dreptate, pana atunci, eu voi fi cel visator si...... :)

Noi, generatiile prezente, suntem sfarsitul povesti-Viata pe Pamant..Ultimul tren isi asteapta calatorii, ultima sansa si ultima strigare..Realitatatea!Suntem oameni pai sa ne comportam ca oamenii si, sa nu uitam, cine ne-a trimis aici!

Daca zici: Ah!...n'am stiut!...Crezi ca nu vede Cel ce cantareste inimile si Cel ce vegheaza asupra sufletului tau? Si nu va rasplati EL fiecaruia dupa faptele lui?-Fiule, mananca miere, caci este buna, si fagurul de miere este dulce pentru cerul gurii tale.Tot asa si intelepciunea este buna pentru sufletul tau:..daca o vei gasi, ai un viitor,si nu ti se va taia nedejdea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu