marți, 15 aprilie 2014

Năstase: Băsescu, ți-am pregătit un loc la noi în celulă!

Fostul premier al Romaniei, Adrian Năstase a scris un comentariu pe blogul său după scandalul care a pornit între Traian Băsescu și liderii PSD. Gabriela Vrânceanu Firea a anunțat că depune o plângere penală împotriva președintelui Băsescu, despre care spune că a amenințat-o.
„După anunțul lui Victor Ponta că Băsescu va ajunge la închisoare, astăzi, la Jilava, au fost manifestări extraordinare de entuziasm.
Unii dintre cei pe care i-am întâlnit s-au arătat dornici să-l primească pe Băsescu în celulele lor. Alții, mai puțin generoși, sugerau să fie cazat la Fortul 13 de la Jilava. Unul dintre “pacienți” a anunțat, discret, că el are, în celulă, un alambic artizanal.
Altul a transmis că i-au rezervat un loc la campionatul de table. Administrația – se pare – a început și ea să ia măsuri. Astăzi, au fost instalate corpuri de iluminat mai puternice. Stația de megafoane a trecut de la Magic FM la Kiss FM iar, la prânz, s-au distribuit porții duble de fasole.
Mergând spre grefă, ascultam freamătul și chemarea penitenciarului: Băsescu, Băsescu!”, a postat Adrian Năstase pe blogul său.

4 comentarii:

  1. oare de ce nu pricep romanii,ca au dat tara pe mina unui nebun?

    RăspundețiȘtergere
  2. Demisul Basescu isi ameninta adversarii politici cu arestarea si chiar cu disparitia/moartea. Pentru ca atunci cand ii spui unei femei ca s-ar putea sa nu isi mai gaseasca sotul acasa este o amenintare cu moartea. Pana in prezent nu exista nici o reactie din partea democratiilor occidentale.
    Ambasadele tarilor din UE si SUA nu au nimic de spus? Nu exista nici o reactie nici din partea justitiei “independente si impartiale” din Romania. Basescu incalca grav, pentru a nu stiu cata oara, statul de drept, independenta justitiei si Constitutia Romaniei. Departamentul de Stat al SUA si liderii UE nu reactioneaza.

    RăspundețiȘtergere


  3. SUSPENDAREA IMEDIATA A MAFIOTULUI !

    E o ocazie ideala !
    1) cuplarea suspendarii cu europarlamentarele este ideala
    daca basistii boicoteaza iarasi referendumul pierd locurile de europarlamentare
    2) Este o ocazie ideala de a scuipa in ochii basistilor dinauntru si dinafara intr-o chestiune in care nu pot face nimic.Infractiunea s-a produs in transmisie directa.
    Multumim Basescule,esti tare !

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce sa facem, asteptam , muncim, ducem viata…ceea ce am facut mereu…stapanirile sunt trecatoare, noi si copiii , suntem vesnici, tara noastra este vesnica.

    Sanatate , toate bune!

    RăspundețiȘtergere