marți, 15 aprilie 2014

Din experienta mea la cabinetul veterinar

Va mai aduceti voi aminte de acum 15-20 ani, cand profesia de veterinar insemna un trai linistit la tara, fara grija zilei de maine. Atunci aveau asigurat un salariu si liniste si, cam tot ce aveau nevoie, la vremea aceea. Eii, da!!! ...Frumoasa meserie, dar parca ar mai fi si, altceva, nu? Lucrurile s-au schimbat mult si, in ultimii ani, cum era firesc, medicina veterinara a avansat ca si, medicina umana. In urma cu cateva zile am citit in online ca se pot face, acum endoscopii la papagali si, chiar biopsii. Din nefericire sunt si, in acest domeniu medici veterinari care urmaresc doar profitul! Si, am trait pe pielea mea, asa ceva!

M-am dus cu catelul meu la un cabinet, era destul de cunoscut la vremea aceea si mai rau i-au facut… In loc sa-i dea vitamine concentrate cu putin antibiotic, a primit o apa chioara colorata, care nu i-au facut nimic, ba din contra i-a prelungit suferinta. Cand am mers la un veterinar foarte respectat si-a dat seama imediat ce are si, i-a dat tratamentul potrivit. Efectele s-au vazut imediat. Am reusit sa il inzdravenesc si, sa nu mai sufere.
Ma bucur sa constat faptul ca medicina veterinara a progresat extrem de mult si, ca medicii veterinari isi ia in serios aceasta meseria.
Acum am si o veste buna! Daca aveti nevoie sa cumparati un medicament, spre exemplu medicul veterinar i-a recomanda Drontal Plus, nu m-ai stai sa cauti din farmacie in farmacie, intri pe net si il achizitionezi printr-un simplu clik!
Cum faci asta! Simplu, cauti pe Google: Drontal Plus , si vei vedea despre ce zic. Veterinara.ro, este o farmacie in online, ce ne ofera o gama diversificata de medicamente de uz veterinar si, produse antiparazitare interne si externe. De asemenea are pe stoc suplimente proteino-vitamino-minerale, pentru caini si pisici, dar si pentru animale de ferma si alte animale de companie. Are diete pentru pisici si caini (Royal Canin, Hill's).

Am pentru voi trei chestii pe care vreau sa le mai zic:
1 Daca sunteti pusi in situatia de care v-am pomenit la inceputul articolului, solicitati informatie in legatura cu preturile care sunt practicate. Asigurati-va ca va permiteti financiar interventiile si tratamentul la care este supus prietenul necuvantator.
2. Fiti foarte atenti la modul in care este igiena in spatiul respectiv.
3. Un adevar pe care un iubitor si detinator de animal de companie trebuie sa-l stie si, pentru care trebuie sa fie pregatit sa-l acepte:  independent de profesionalismul, vointa si tratamentul pe care un medic il va recomanda, vindecarea nu e intotdeauna posibila. Din pacate!





4 comentarii:

  1. În zori, Pepper,pisica care-a trăit alături de noi 14 ani,a murit!.Mă aşteptam,dar tot m-a întristat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da e trist .a mea are cinci ani dar am vazut pisica vecinilor cum a murit.am plans pt o stiam de 15 ani.

    RăspundețiȘtergere
  3. Inutzik Innaaprilie 18, 2014

    Trist, foarte trist. Stiu foarte bine ce simti cind pierzi un sufletel care ani la rind ti-a daruit numai momente vesele si gingasie...

    RăspundețiȘtergere