marți, 8 aprilie 2014

Alexandru Maxim, a prins echipa etapei din Bundesliga

Mijlocașul român de la VfB Stuttgart, Alexandru Maxim a prins primul unsprezece al săptămânii în Germania, după evoluția entuziasmată din weekend.

Alexandru Maxim a evoluat excelent în meciul cu Freiburg, deschizând scorul din pasa lui Traore. Șvabii au câștigat trei puncte mari, după ce Harnik a marcat pe final de meci.

La mijlocul echipei ideale din Bundesliga, alcătuită de site-ul goal.com, Maxim îi are colegi pe Baier (Augsburg), care a pus serios umărul la victoria neașteptată cu Bayern Munchen (1-0), Goretzka (Schalke) și Calhanoglu (Hamburg).



În poartă este Manuel Neuer, care a fost ales în ciuda eșecului grupării sale, iar în ofensivă sunt Molders (Augsburg), Lewandowski (Dortmund) și Kumbela (Braunschweig), în timp ce apărarea este compusă din Mancienne (Hamburg), Westermann (Hamburg) și Bicakcic (Braunschweig).

Maxim a marcat șapte goluri în acest sezon pentru VfB Stuttgart, echipă care trăiește periculos finalul de sezon. Cu cinci etape rămase de jucat, gruparea din sud-vestul Germaniei este pe locul 15, la egalitate cu Hamburg, care în acest moment este pe poziția de baraj cu o echipă din 2.Bundesliga.

Ultimele două clasate, Nurnberg și Braunschweig, sunt la un punct, respectiv două puncte în urmă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu