marți, 18 martie 2014

Tigara electronica, unii o iubesc, alti o hulesc

Tigara electronica, unii o iubesc, alti o hulesc, putini sunt cei care o ignora. Nu se poate spune ca nu stim ce este ori ca n-am vazut asa ceva( tigara electronica) in jurul nostru. Din punct de vedere comercial este un succes, dar  sa vedem, pe scurt, cateva aspecte interesante cu privire la tigara electronica.
1. Asadar: cati din voi stiu cum se foloseste o tigara electronica? Multa lume arunca vina pe cei care le comercializeaza, oricum, cei care stiu sa le foloseasca au invatat de pe site-urile, de pe net ori au avut alte surse , NU de la cei care le comercializeaza. Asta e o prima problema vazuta de mine! Parerile altora le gasesti in aceste review-uri lichid reincarcare .De acolo a pornit si articolul meu.

2. A doua problema: de ce sa cumperi o tigara electronica? Eu zic motivele mele, care ar fi:
- Am constatat ca in ultima perioada fumez prea mult, deci vreti sa reduc consumul de nicotina. In tigara electronica se poatr regla acest consum.
Cu siguranta consumul de nicotina  va scadea treptat. Pe langa asta, mai sunt si alte substante nocive, in tigara clasica, dar nu sunt in tigara electronica.
Sa va mai zic ca statisticile din ultima vreme arata ca foarte multi s-au lasat de fumat datorita acestei noi inventii.
Si va mai zic ceva: e la moda!
Daca articolul meu nu a fost pe masura asteptarilor tale, nu uitati ca puteti citi: review-uri lichid reincarcare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu