marți, 25 martie 2014

Tehnologia nu mai e un secret



Atunci cand te-ai obisnuit cu anumite lucruri nu iti vine atat de usor sa renunti la ele, odata ce ai facut anumite lucrurile importante folosindu-te de gadgeturile tale, viata fara ele n-ar mai fi la fel de usoara. Daca urmarim stirile legate de tehnologie, observam ca zilnic apar multe chestii. .
Tehnologia se dezvolta tot timpul si ne ofera diferite avantaje, pentru a avea o viata mai usoara, cel putin asta-i parerea mea.

De ceva ani sistemele de securitate au patruns si ele in viata nostra pentru ca la criza prin care a trecut si tara noastra, foarte multe persoane au fost si sunt tentate la furturi. Sistemele de securitate sunt create pentru a oferi o protectie impotriva infractorilor sau patrunderea unur persone nedorite in unele spatii. Avertizarile pot fi luminoase sau pot fi sonore, cu sisteme de control acces direct sau de la distanta. Un sistem de alarma bine instalat poate oferi o protectie buna din toate punctele de acces si aria supreavegheata fiind una protejata.

Sistemele de securitate ofera sansa protejari locuintei impotriva efractiei sau a firmei. Majoritatea furturilor din locuinte sunt tratate cu indiferenta deoarece functioneaza principiul : "Nu o sa mi se intample tocmai mie!" sau "La mine nu este prea mare lucru de furat!" Este un principiu gaunos, iar atunci cand oameni isi dau seama, e prea tarziu.

Cele mai destepte inventii in acest domeniu sunt aceste: cititoare proximitate . Sunt extrem de utile in institutiile publice si firme. In primul rand pentru siguranta, angajatilor. Si, in al dolie rand, al bunurilor. Curios din fire am navigat pe net sa aflu si eu cam cat costa un asemenea dispozitiv (cititoarele de proximitate)...,si- am gasit cea mai avantajoasa oferta la firma, RFID-SHOP. Ei sunt cei care comercializeaza echipamente si componente RFID si NFC pentru sistemele de: "control acces, precum si pentru pontajul electronic, trasabilitate, logistică, aprovizionare, inventariere, gestiunea depozitelor, ticketing, plăți electronice, automatizări industriale, arhivare, biblioteci și aplicații smart card."  După cum se poate observa, acest magazin online comercializeaza o gama larga de produse RFID si NFC, care au ca adresabilitate clientilor business-to-business, si utilizatorilor finali. In ofertele lor sunt incluse servicii de consultanta si instalare a produselor RFID-SHOP.ro, avantajoase bineinteles!!
Asadar, sistemele de securitate au devenit o necesitate!

3 comentarii:

  1. Nu te intrebi de ce face aceasta propunere si care sunt consecintele ei

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce să mai spun… trebuie să recunosc, firma are o experiență vastă

    RăspundețiȘtergere
  3. Intr-adevar tehnologia a evoluat si de multe ori ma ntrebam ce descoperiri, ce gadeturi noi va ma nascoci mintea omului!
    Sa ai o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere