duminică, 16 martie 2014

Tare mie ca...poltizarea FRF-ului e naspa!

Mi-e teama ca, indiferent de laudele pe care il le aduc niste jurnalisti si niste "tinerele" (hai ca n-am zis nimic de rau:))), alegerea lui Burleanu nu e una foarte fericita. Poza asta cu raul cel mai mic, nu vad cum va reusi sa-l scoata pe el, Burleanu, de acolo, atunci cand va exista un posibil lider al FRF-ului bun cu adevarat. Comportamentul lui Burleanu, asa cum arata, indirect, mi-l afiseaza ca pe un fomist cu mai putin staif decat ar trebui, un hamesit pus pe pricopseala proprie de pe urma fotbalului, un ins prost crescut in ciuda unei facultati si ocupatii care ar fi trebuit sa ii slefuiasca vorbele si comportamentul.
Si, care respecta, probabil, dupa cum a inceput a se purta, o lege sociala romaneasca: sa lingi in sus si sa scuipi in jos. Istoria cu Piturca incepe sa para a fi o incercare Burlaneasca de a-si trage spuza unei fericite trageri la sorti pe o turta pe care vrea sa si-o incropeasca. Chestia cu schimbatul antrenorului la nationala de fotbal chiar mi se pare acum o naivitate, chiar daca am sustinut asta atunci cand actaulul sef de la FRF, ungea usile si isi pregatea candidatura de succes, prin mijloace numai de el stiute si gasca din care face parte( a se vedea pe unde a slujit) Adica, chiar avem asa o echipa la care, daca il pui pe Bourceanu fundas si il muti pe Tanase 10 metri mai in fata, atunci nici o echipa nu-ti mai sta in fata? Ori daca aduci un antrenor care joaca un 1-4-2-2-2, o stii Burleanu ce-i asta, o dam in ate mai usor ? Daca ar fi sa fie schimbat, atunci Piturca ar merita sa fie inlocuit pentru aerul si comportamentul capatate, nu pentru ca nu ar mai sti fotbal destul. O boala a antrenorilor romani, pe care vedem ca a luat-o si Olaroiu la arabi: cum ii merge bine, cum incepe cu mistouri, nimeni nu mai e ca el si iata ca, s-a pricopsit cu nitica puscarie cu suspendare. Piturca se crede, dupa parerea mea, un fel de felcer al fotbalului romanesc, care il mai ajuta la damblageala. Altfel, ne trebuie mult mai mult decit un alt antrenor la nationala. Dar, cine stie, poate ca la un fotbal nou ne-ar trebui si niste jurnalisti si, cu voia dumneavoastra jurnaliste noi. Dvs. ce ziceti? Cat sta Burleanu pe la FRF? Pleaca odata cu cel care l-a impins acolo, la final de mandat, in decembrie!?


PS 1 Cine citeste atent biografia lui Burleanu n-are motiv de încredere: studii politice (adica de vorbe goale), carierist alunecos la Parlament si Presedintie!! Deci, Miroase a ”băiat deştept”!!! 
      2. Sunt printre putini care il critica pe Burleanu...sa nu vad si sa aud peste putin timp, jurnalisti si jurnaliste, care o sa se bata cu caramida in piept...ca ei au zis...ca au tras un semnal de alarma....Nu, vise placute!


4 comentarii:

  1. ei, vezi bine, omul nu e solidar numai cu bashescu si cu tolontan e un spirit fin , care intelege ce…a, da’ stai asa, ca dl. Burleanu insusi il peria pe viitorul puscariabil de la Cotroceni. fapt care chiar pune serios la intrebare nivelul moral (si, implicit, intelectual) al celui care conduce fotbalul cu pretentii de intelept national.

    RăspundețiȘtergere
  2. adica Burleanu avea 13 ani la cea mai recenta participare a Romaniei la un Campionat Mondial?!

    RăspundețiȘtergere
  3. Burleanu va arata in federatie ca un turist intr-un muzeu. :)) Piturca il va confunda cu garderobieru’ . :)) Pt ca dl Burleanu , chiar el pomenind de meritocratie,nu inseamna nimic in fotbal (tenisu’ de picior in chiloti de plaja, nu-i fotbal) ! Stiu eu.., poate daca umbla cu poza lui Hrebe pe piept, ar putea sa atraga atentia cuiva.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca nu ati urmarit declaratiile lui Piti si Burlanu...l-a reconfirmat dupa ce spunea ca il aduce pe Reghe… Deci hai pa cu euforia ca e de-a dreptul Burleasca..

    RăspundețiȘtergere