vineri, 21 martie 2014

ll sustin pe Rege (Gheorghe Hagi)

Cel mai important jucător din istoria naționalei de fotbal a României a susținut ieri o conferință de presă în care a criticat situația din fotbalul românesc.
Este adevărat ceea ce spune Hagi si am să va redau mai jos fragmente din conferinta sustinută de el. As vrea să vă reamintesc că in urmă cu cateva zile intr-o postare de a mea(aici) mi-am exprimat totala neincredere in personajul de la FRF, in termeni mult mai duri decat Giga Hagi, sincer il inteleg si nu intru in alte detalii.

Gheorghe Hagi a lansat un atac virulent la adresa noului șef al Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu. ”Regele”, care a făcut parte din echipa lui Gică Popescu la alegerile pentru funcția de președinte la Casa Fotbalului, s-a arătat indignat de declarațiile făcute de Răzvan Burleanu imediat după victoria in alegeri.

"Noul președinte al Federației Române de Fotbal are un target extrem de important, acela de a duce România pe locul trei în lume. Noi l-am dus pe patru, noua echipă să-l ducă pe trei. Sperăm ca noua echipă să ducă pe locul trei echipa națională. În zece ani, sau în patru. Asta pentru că dânsul a zis că a venit Revoluția după 24 de ani”, a spus Hagi.


”Dar acolo suntem și noi, Generația de Aur. Acolo mă includ, în cei 24 de ani, 90-2000, fotbalul românesc a făcut cele mai mari performanțe de când e istoria fotbalului din România. Să ne traducă ce înseamnă Revoluția”, a continuat fostul mare internațional român.

”Președintele vechi a dus echipa, cu jucătorii, cu antrenorii, pe locul 4 în lume. Ce înseamnă atunci revoluția? Să fie mai clar, că eu n-am înțeles. În acești 24 de ani echipa României a avut trei europene și două mondiale. Poate trebuie să numere altfel anii. Probabil președintele vechi, Nașul, Mircea Sandu, trebuie să-i dea un răspuns. Cred că am reprezentat România așa cum trebuie. Trebuia să fie mai puternic Mircea Sandu, am văzut că a făcut pe șoferul, l-a condus la Mogoșoaia pe domnul Burleanu", a spus Hagi.

”Regele” nu a uitat nici de condamnarea lui Gică Popescu.

”Din păcate, campania contra lui Popescu continuă. De ce oare? Părintele domnului președinte să fie mai atent când vorbește. E un om rău. Să-ți dorești ca Popescu să rămână acolo... Înseamnă că ești rău. Numai un om rău poate asta. Și pentru mine, așchia nu sare departe. E răutate multă și cu ea nu facem nimic", a adăugat fostul jucător de la Steaua, Real Madrid, FC Barcelona sau Galatasaray.

4 comentarii:

  1. Prima reactie la auzirea stentintei a fost “Este mah”. Din mica mea experienta cu justitia Romana, poate nerelevanta in cotextul actual, pot spune ca este echitabila. Astept condamnari si din grupul PDL – Basescu,

    RăspundețiȘtergere
  2. asta nu e justitie e inca o porcarie basista,nu e decit o lupta chioara intre Ponta si tov Basescu-iar G Popescu a fost condamnat din ordin politic de ce nu i au dat condamnare decit cu o zi inainte de alegeri? ca sa iasa Burleanu omul lui Base O sa fie justitie in Romanica cind o sa fie din nou comanda la rasarit(urmatoarea tara anexata la mama Rusia)

    RăspundețiȘtergere
  3. Yot respectul meu pentru Gica !

    RăspundețiȘtergere