luni, 17 martie 2014

Apple pregateste un iPhone cu senzori

Noul smartphone al celor de la Apple, care e posibil să se lanseze undeva în luna septembrie, ar putea veni cu noi senzori.
Potrivit celor de la Geeky-Gadgets.com, iPhone 6 ar putea avea un senzor care ar putea măsura temperatura, nivelul de umiditate și presiunea atmosferică. Noul iPhone ar putea avea un ecran mai mare decât precendetele, de 4,7 inci. De asemenea, Apple ar putea prezenta un nou tip de display, Ultra Retina. Camera ar avea un senzor îmbunătățit. Deocamdată nu e clar dacă design-ul rămâne același ca la iPhone 5S.
Ceasul inteligent Apple
Apple ar pregăti și un ceas inteligent. Potrivit analistului Brian White, de la fondul de investiții Cantor Fitzgerald, citat de venturebeat.com, smartwatch-ul Apple ar putea avea opțiuni de conectare la sisteme inteligente de control al electrocasnicelor și al altor aparate din casă.

De exemplu, cu ajutorul ceasului Apple ai putea să aprinzi televizorul sau să controlezi  sistemul audio, să dai drumul la aparatul de aer condiționat sau să reglezi intensitatea luminii din cameră. Potrivit lui White, specialiștii de la Apple urmăresc să integreze ceasul lor în sistemele caselor inteligente.

SURSA: YAHOONEWS

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu