vineri, 17 ianuarie 2014

Pentru hoteluri...prosoape, halate, papuci...

N-am fost eu de foarte multe ori cazat pe la hoteluri, dar atunci cand am fost, la hotelurile respective nu prea am fost asa de multumit din punct de vedere al lenjeriilor de pat, al prosoapelor din baie, chestii din astea... Ori erau prea colorate, ori erau prea scorțoase, ori si nu de putine dati, prea subțirii… Asadar, calitatea materialelor lasa mult de dorit.
N-am prea inteles, de ce? Pentru ca magazine care sa comercializeaza lenjerii de pat, prosoape si alte chestii utile sunt slava Domnului, destule. Sa fie o explicatie faptul ca sunt prea scumpe, ori  informatia mea difera de cea reala. S-ar pute sa si gresesc:). Dar, pentru toti aceia care au o pensiune, un motel, un hotel sau pur si simplu isi doresc: halate de baie, papuci de baie, prosoape piscinalenjerii de pat de mai mare frumusetea, recomand un magazin din online: www.prosoapehoteluri.ro.  Stiti ce mi-a placut cel mai mult la magazinul acesta?! Faptul ca produsele sunt de cea mai buna calitate, din bumbac si sunt importate direct, nu prin intermediari...
Ai nevoie de prosoape?!...Ei bine aici le gasesti pe cele mai bune 100% din bumbac, culori placute si moi...Bumbacul din care sunt realizate prosoapele, lenjerile de pat, halatele de baie sunt de cea mai buna calitate respectand standardele europene. 
Ai nevoie de papuci de baie sau de halate de baie sau prosoape moi ??! Ai gasit!!! Produsele de pe www.prosoapehoteluri.ro iti da o senzatie placuta si in acelasi timp revigoranta, pentru corp deoarece favorizeaza eliminarea rapida a umiditatii. Stim cu totii ca un prosop de o proasta calitate face toti bani, iar: "Pentru ca pielea ta merita tot ce e mai bun, prosoapele pe care le folosesti trebuie sa fie cat mai rezistente, sa nu se deterioreze in  timp"
Asadar, ai nevoie de prosoape si de halate de baie?! Atunci aici le gasesti 100% din bumbac, in diferite culori si de diferite dimensiuni. Ce poate fi mai frumos decat sa iesi de sub dus sau din cada, plin de apa, si sa te "înveșmântezi" cu un prosop moale, care sa absoarba imediat apa.
Deci, dacă vrei sa cumperi orice produs din cele mentionate de mine mai sus, dacă vrei sa te simti bine in propria baie, atunci nu ezita sa iti arunci un ochi si sa contactezi site-ul www.prosoapehoteluri.ro.
Din blogosfera romaneasca va doresc s-aveti o zi reusita si mai profitabila:)

2 comentarii: