joi, 5 septembrie 2013

Revoltat!!!

Daca as fi fost un spectator care asista la o piesa de teatru, l-as fi fluierat pe Sorin Oprescu si asta dupa conferinta de presa (dupa acel eveniment tragic!). Din nefericire, nu suntem intr-o sala de spectacol si nici intr-o sala de cinema unde ruleaza un film dramatic, ci intr-un oras administrat defectuos si nu sunt un spectator, ci oaspete din cand in cand al acestui oras, numit capitala.
Chiar daca nu asistam in fiecare zi la drame, chiar daca se gasesc la tot pasul urme ale neglijentei, nepasarii, nepriceperii si relei intentii a administratiei locale, sper ca domnul Oprescu sa rezolve macar aceasta problema. Sunt optimist?

PS. Iesirea domnului primar general, chiar daca i-a impresionat pe cei cu inima slaba, cei abonati la telenovele, pe mine m-a revoltat.

3 comentarii:

  1. Ce ne facem cu cei care lovesc si omoara oamenii pe trecerea de pietoni ,pe trotuar , in curte sau sosea ?! De ce nu le aplicam si lor eutanasia?!

    RăspundețiȘtergere
  2. Dupa cum s-a exprimat "boborul", prin gura autorizata a premierului, singurul vinovat este evident Basescu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Evident! Oricine, Base, fatalitatea, Dambovita sau Colentina, dar in niciun caz ONG-urile si "iubitorii de animale" care insa nu ar tine in propria lor casa sacii aia de purici... Asta e! Civilizatie!

      Ștergere