sâmbătă, 14 septembrie 2013

Recomand bloguri si articole

De mult nu am mai facut recomandari de articole si bloguri. Nu prea am acest obicei,dar observ ca in ultima vreme este la moda prin blogosfera sa faci recomandari. Nu conteaza daca ai un blog generalist, de travel, de poezie sau fashion. E musai sa faci recomandari.



Asadar, sa incepem. Ma voi opri la capitolul justitie. Stiu ca nu-i placut, dar e bine sa va aruncati un ochi pe aici Caut avocat Bucuresti- Avocat Titu Eugen. Atunci cand ai o problema e bine sa stii la cine sa apelezi. ce experienta are respectivul. Ce procese a castigat. Detalii care ,zic eu conteaza!

Deci, de retinut sau de notat in agenda: Avocat Bucuresti, cabinet avocat Titu Eugen: Site online.
poate ca printre cititori acestui blog se afla si persoane care vor dori sa afle detalii despre: Baroul Bucuresti. Admitere in avocatura 2013. Lista candidatilor.

Va mai amintiti scandalul de asta vara, de la bacalaureat. Cu perchezitiile corporale ale absolventilor de liceu, cu autobuzul ...Acea campanie mediatica a DNA-ului. Ei acum aflati ca: Liceeni din Capitala au propriul avocat. Asadar va fi un proces lung si probabil ca in lipsa probelor...va ramne doar o campanie media ca si cea cu vamesi. Sper ca nu ati uitat-o...cu vamesi adusi cu elicopterul la audierile din Bucuresti...




2 comentarii: