sâmbătă, 14 septembrie 2013

Maidanezii politici

Maidanezii politici sunt mult mai rai si daunatori decât câinii comunitari. Ei musca din banii noștrii. Cred ca, azi un padoc costa mai mult decât o garsonieră, iar sumele alocate câinilor comunitari, pe hartie depășesc cu mult alocația pentru copii.  Sumele sunt cheltuite cu același sârg de primarii dar este evident ca e mai usor sa ucizi ai sa distrugi pentru a ascunde sub presul de la intrare faptul ca de 23 de ani nu ai avut rezultate notabile în aceasta problema în ciuda promisiunilor din ultimele mandate.
Este remarcabil metamorfoza parlamentarilor puterii care în urma cu un an plângeau cu lacrimi de crocodili și aparau viata cateilor. Acum când nu mai au nevoie de voturile noastre prefera sa ascunda prin parlament cheltuielile ineficiente facute de primari pentru rezolvarea acestor probleme. Problema câinilor vagabonzi doar una din marile hibe ale administratiei locale ce înghite precum o gaură neagra sume colosale pentru prinderea, îngrijirea si sterilizarea maidanezilor, fara efecte

Un comentariu:

  1. Hai mă las-o dracu', poetu' lu' peşte prăjit... noştrii băăăă cu 2 (DOI) de "i" dă-o-n plm de treabă... nici n-am citit mai departe.
    bine băh că nu doare şi nici nu se pedepseşte portul ilegal de ştii tu ce... n-are rost să mai zic :)) NOŞTRI BĂĂĂĂĂĂĂĂĂ, numai cu un (1) "i"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere