joi, 5 septembrie 2013

Guest post-tinuta office

Azi a sosit momentul sa mai facem un guest-posts. E primul din acest inceput de toamna care seamana mai degraba cu o vara, mai racoroasa. Parerea mea fireste!
Si, ce poate fi in ton cu vremea ? O tinuta pentru office nimphe.ro, se prea poate! Zic si eu, asa fiindca am vazut site-ul nimphe.ro.care de fapt este un magazin din mediul online cu produse pentru doamne si domnisoare.

O sa va intrebati, cum si eu m-am intrebat, ce e cu tinuta asta office? Eu cred ca e un mit conform caruia o tinuta office trebuie sa induca o idee de profesionist/a sau pe scurt, e o tinuta de birou. Se mai zice ca aceasta tinuta ar fi si-o carte de vizita. Asta, cu mitul e parerea mea, fireste!
Hai s-o luam pe rand:
1,Pentru un barbat tinuta office e musai sa fie cu costum, cravata, etc...si, eu unul nu suport asa ceva...cravata !!
2.Pentru o doamne sau domnisoare lucrurile se complica un pic, nu sunt un specialist si de aceea am apelat la o amica mai veche! Amica, careia i-am trimis si linkul. Ea, imi spunea ca o doamna sau domnisoara, pentru a avea o tinuata office, e musai sa aleaga un stil unic, dar in acelasi timp sa fie sobru!...sa nu fie in tonuri de negru sau gri....dar sa fie lejer si...da... creativitatea, intotdeauna poate face minuni.
Pentru o bluza culorile mai deschise trebuie sa iasa in evidenta, iar pe deasupra, deoarece diminetile sunt mai racoroase, un sacou elegant da bine...pentru o tinuta office.
O alta tinuta poate fi alcatuita din pantaloni formali sau fustele pana la genuchi. E adevarat ca o doamna sau domnisoara arata atractiv si ii da si-o nota de seriozitate.
Amica mea imi mai spunea ca o tinuta office trebuie asortata cu accesorii potrivite. Spre exemplu geanta nu trebuie sa fie neagra. E bine sa fie o culoare sobra, dar deschisa, iar o esarfa te poate scoate in evidenta.
Hai, ca-i priceputa amica mea:)
Rvenind la site-ul cu pricina, "vinovat" de acest guest-post, cele mai vandute tinute office: sunt rochi office bordo si sacou rosu!
Am omis sa va spun cate ceva si despre amica cu care am purtat aceasta discutie. Asadar e o veche cunostinta cu care discut ori de cate ori raman in pana de idei. Iar de data asta chiar eram in pana de idei si trebuia sa port o discutie cu ea.
Din blogosfera romaneasca va doresc s-aveti o toamna bogata, frumoasa ...si sa va alegeti tinutele potrivite!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu