joi, 12 septembrie 2013

Fii cel mai bun!

Intr-un articol recent am scris despre o noua meserie aparuta pe piata muncii din Romania. In aceasta seara navigand pe internet am descoperit un site nou. S-ar putea sa fie nou doar pentru mine, deoarece vad ca sunt multe informatii legate de cursurile si expertiza financiar-contabila pe care le ofera simexpert-training.
Stim cu totii ca in Romania si nu numai, problemele economice din ultimii ani au ingrosat randurile somerilor. Micile afaceri au avut de suferit cel mai mult, de aceea sa apelezi la o firma de consultanta in contabilitate-fiscalitate si in comunicare, zic ca nu-i o rusine.
Site-ul pe care eu l-am descoperit in aceasta seara este unul dedicat acestor probleme, avand specialisti in fiscalitate, contabilitate, resurse umane, lichidari si reorganizari judiciare. Dansii spun ca experienta pe care au dobandit-o, fiind recunoscuti pe piata de profil pentru succesul proiectelor derulate, iti poate fi de folos!
Din ce-am vazut pe pagina de prezentare, Simexpert are: "experți certificați de organizațiile profesionale interne și internaționale, ACCA, Camera Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România, Camera Auditorilor din România, Camera Consultanților Fiscali din România, Uniunea Națională a Lichidatorilor din România"
Dar ce imi pare mie interesant si mi-a facut cu ochiul sa navighez si sa ma informez, este sloganul: "Fii cel mai bun! Perfectioneaza-te! Suna fain, dar cred ca multi din noi facem asta in fiecare zi acumuland informatie noua!:)
Si ca sa citez, tot de pe site : "Căutăm provocările profesionale, identificăm nevoile de dezvoltare şi realizăm concepte inovative pentru atragerea si fidelizarea clienţilor noştri". Nu zic ca nu ar fi asa, deocamdata nu am apelat la serviciile lor, dar merita trecuti in agenda. Nu se stie niciodata cand ai nevoie de asa ceva!
Din blogosfera romaneasca va doresc s-aveti o toamna frumoasa si bogata si sa aveti capacitatea de a va perfectiona permanent.

Citeste mai multe si pe: simexpert-training.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu