luni, 9 septembrie 2013

Autobuz, afaceri, mobila!

O sa va intrebati, ce-i cu acest titlu? Ce au in comun: autobuzul, afacerile si mobila? O sa vedeti, daca aveti rabdare sa cititi tot articolul!
In urma ca cateva zile,  vrand-nevrand am luat parte la o discutie in autobuzul in autobuzul care ma ducea spre un hipermarket, in oras. Discutia se referea la afacerile de pe vremuri care aveau un mare succes, iar in momentul acesta sunt pe butuci.
O tanti, ceva mai in varsta, spunea ca a avut impreuna cu fiiul sau, o sala de jocuri. Cica acum nici acestea nu mai merg, deoarece la moda sunt jocurile pe calculator si playstation. Tot in aceasta discutie se facea referire si la benzinarii, dar nici acestea nu mai sunt de succes decand au intrat pe piata marile lanturi internationale, iar cu o benzinarie proprie nu poti concura, decat sa devii partener sau sa intri in franciza, ma rog cum se zice! Exemplele, din discutie, ar putea continua si stand asa si gandindu-ma, nu pot decat sa le dau dreptate.
Si tot gandindu-ma, am ajuns ka concluzia: Ca-i naspa sa ai afaceri, pentru ca inevitabil vine un moment in care trebuie sa te opresti si sa pornesti altceva de la zero.
Si, ajuns la destinatie mi-a sarit in ochi o reclama la mobila! Eu, aflandu-ma in proces de renovare al casei, va trebui la un moment dat sa cumpar: mobila dormitor . Asta chiar imi place! Dormitorul vechi intentionez sa-l schimb cu unul nou. Deocamdata, prospectez piata.! 
Cine stie, ce oferte pot aparea pana cand finalizez casa. Pentru living si bucatarie vreau un model, sa sa fie, cam la fel! Oooo...da! Va trebui sa caut, pe internet mai intai, ceva ieftin, rezistent si frumos! Si, mai e o problema trebuie sa incapa in bucatarie si living!
Pentru bucatarie si living nu vreau orice model, adica sa fie ! Va trebui sa caut ceva ieftin si care musai trebuie sa incapa.
Dar, sa  revin la intamplarea cu tanti din autobuz,: mie imi pare o idee buna atunci cand te apuci de o afacere in anul de gratie 2013 s-o faci cunoscuta si  in online. Eu cred ca si magazinele de mobila trebuie sa  intre in categoria asta. Ok, pentru nea Vasile, tamplarul, poate e mai greu, nu stie ce-i ala un site. Dar, cand ai o afacere serioasa trebuie sa te acupi si de promovarea ei, inclusiv in mediul online. Eu zic, ca e important mediul online si cine neglijeaza, are de pierdut! In opinia mea, fireste!
Din blogosfera romaneasca va doresc o toamna frumoasa si imbelsugata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu