sâmbătă, 17 august 2013

Guest post-Casa din lemn

Pentru aceia dintre voi care v-ati hotarat sa faceti o investitie importanta si pe termen lung, aceste articol sper sa va fie folositor. Nu exclud faptul ca printre cititori mei sunt si proprietari care nu mai au nevoie de o locuinta!
Deci, azi voi da un sfat celor dintre voi care vor sa-si cumpere o casa. Casa visurilor. Nu este o casa asa ca oricare alta, ci este un anumit tip de casa.
Stiu, ca va ganditi, cand vine vorba de cumparatul unei case la creditul ipotecar, la programul "Prima Casa", la taxele notariale (destul de mari in comparatie cu asa zisa munca pe care o presteaza). Fie vorba intre noi, eu de la notari as lua 90% impozit pe venit, nu 16%...dar asta-i un alt subiect!
Ok! Sa revin la subiect. Pentru multi cumpararea unei case se reduce la alegerea in sine a casei fara sa tina cont ca vor petrece tot restul vietii, platind rate la banca si facand tot felul de modificari, la casa, fireste!
De aceea eu va recomand azi o oferta de case din lem, pe care nu trebuie sa nu o aveti ca optiune, daca dispuneti si de bani necesari unei asemenea achizitii!.De ce o casa din lemn? De ce casa ecologica? Intrebari, firesti!
  1. Doarece o casa din lemn, este cea mai eficienta.
  2.  Pentru ca constructia caselor pe structura din lemn este cea mai raspandita metoda la nivel global
  3. Casele pentru locuit, casele de vacanta sau cabanele pe structura de lemn au consum redus de energie( sunt ecologice)
  4. Au rezistenta, se intretin foarte bine in timp, asigurand toate conditiile de siguranta.
  5. O casa din lemn se poate adapta la toate stilurile arhitecturale si de design.
Daca, luati in calcul si pretul care este cu mult mai mic, decat oricare tip de casa, zic ca-i o alegere buna!
Din blogosfera romaneasca, zi faina s-aveti...si sper ca argumentele au fost convingatoare pentru voi :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu