joi, 1 august 2013

Anunturile pe net!

Ca societatea romaneasca evolueaza intr-un anume ritm si in fiecare zi mai descoperim ceva care ne usureaza munca si ne scuteste de timpul pierdut,stim! Un astfel de exemplu este internetul. In urma cu 10 ani cati din noi apelam la internet pentru a vinde sau a cumpara ceva, de exemplu: autoturisme, telefoane, bijuterii, laptopuri sau..... imbracaminte, incaltaminte. Totul se rezuma la cautarea de informatie sau la navigare si cam atat.
Acum se poate cumpara de pe internet, de pe site-urile cu anunturi tot ce ne trece sau nu, prin cap: de la autoturisme second-hand la flori, telefoane, textile, produse pentru igiena, electrice, electrocasnice, rezervari la diferite hoteluri, si pana la faptul ca putem beneficia de incheierea unei polite de asigurari. De curand am descoperit site-ul de anunturi: auto del.ro si zilnic ma informez de noutatile din acest domeniu. Autoturisme second-hand!
Cu siguranta ca atunci cand esti pus in situatia de a lua o decizie, pretul este un factor decisiv, dar poate fi si-o problema, in cazul masinilor second-hand,desigur!
La capitolul plusuri, adaug faptul ca atunci cand hotarasti sa vinzi sau sa cumperi o masina poti adauga o descriere completa datorita numarului mare de caractere disponibile, poti adauga poze reale, in unele cazuri poti incarca si un fisier video. Asta ca sa-ti cresti sansele unei tranzactii. 
Pe unele site-uri de anunturi se poate promovarea anuntul postat in diferite zone ale website-ului in schimbul unei sume modice. 
La capitolul minusuri: exista un dezavantaj! Se pot gasi si anunturi false cu fotografii care nu se regasesc in realitate. Deci, fiti atenti!
Chiar si cu acest dezavantaj, site-urile de anunturi pot aduce mai multi potentiali clienti sau iti poti gasi masina pe care ti-o doresti!
Din blogosfera romaneasca va doresc mult bafta!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu