joi, 11 iulie 2013

Hai sa va intreb!?

Au trecut mai bine de 3 ani de la incendiul de la Maternitatea Giulesti si magistratii au dat primele sentinte. Sunt doua condamnari la inchisoare cu executare, pentru asistenta si electrician, si daune totale de peste 4,3 milioane de euro pentru viata celor 6 copii si a celor 5 raniti. Va invit sa va spuneti parerea despre deciziile magistratilor in dosarul tragediei de la Maternitatea Giulesti.
Credeti ca s-a facut dreptate?
N-am inteles si n-am sa inteleg manipularea securistica de genul: Domne' ...hotarârile instantelor nu trebuiesc comentate...Hai, ma lesi ...se zice prin cartier!
Si, firesc am sa fiu eu primul care isi spune parerea: Asadar, eu consider ca s-a pus batista pe tambal si ca ceata, care se va asterne pe acest caz, foarte grav, sa fie cat mai groasa, au fost date, de catre instanta, niste sume mari, drept despagubire.
Din cate inteleg, maternitatea Giulesti a fost renovata si modernizata, iar in urma acestei decizii, risca sa fie inchisa!

PS. Am scris mai tarziu articolul pentru a vedea reactiile!

3 comentarii:

  1. emilia alexiulie 11, 2013

    si ministrul sanatatii de la acea vreme alaturi de primministrul acelor vremuri trebuiau sa fie in boxa acuzatilor, alaturi de elctrician si asistenta...ei sunt cei care au blocat angajarile in sistemul de sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa plateasca ministerul sanatatii, nu pot inchide maternitatea dupa atatea investitii facute!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cica o sa plateasca Primaria Capitalei, ca-i in subordinea lor!

      Ștergere