luni, 1 iulie 2013

Brazilia, câştigătoarea Cupei Confederatiilor!

Brazilia, a dominat competiţia şi a câştigat, Cupa Confederaţiilor la fotbal, după ce a învins, în finală, într-o manieră entuziasmantă, Spania, campioana mondială şi europeană, cu scorul de 3-0 (2-0), duminică. Finala disputată pe stadionul ''Maracana'' din Rio de Janeiro, a fost o victorie fără drept de apel a Braziliei, cu toate că spaniolii au avut de partea lor o uşoară posesie a balonului şi un 8 la 1 la cornere!
Brazilieni au umilit, prin jocul prestat aseară, cea mai bună echipă a Spaniei prin golurile lui Fred(din min.2 şi 47) şi Neymar (min.44)...A fost pentru naţionala Braziliei o repetiţie cu public reuşită pentru ce urmează anul viitor la Cupa Mondială!
Spania, lipsită de noroc ( Sergio Ramos- a ratat un penalty în min.55) a terminat meciul în 10 jucători, Pique fiind eliminat în minutul 68, pentru un fault criminal la Neymar!
Spaniolul F. Torres alături de brazilianul Fred au fost golgheterii competiţiei cu câte 5 goluri!





3 comentarii:

  1. Scorul de 3-0 a fost prea bland fata de ce sa intamplat pe teren... Brazilia ia macelarit pe Spania, nu gluma...

    Oricum e cam nasol sa fii Campioana mondiala si sa ti-o furi cu 3-0 :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cred ca e inceputul unei perioade mai dificile pentru nationala Spaniei!

      Ștergere
  2. In sfarsit! A venit perfect infrangerea asta a Spaniei, o sa dea sperante multor nationale pentru CM de la anul! Abia astept mondialul, o sa fie ceva de vis! Brazilia, Spania, Italia, Germania, Argentina lui Messi, Olanda, Portugalia lui Ronaldo sau Franta! Lista e lunga, fotbalul o sa fie TOTAL!

    RăspundețiȘtergere