miercuri, 26 iunie 2013

Voi ce faceti in autobuz?

Este o adevarata tragedie atunci cand vreau sa ascult muzica in autobuz si constat ca bateria Samsung-ului meu este descarcata. Pentru ca vrand-nevrand, trebuie sa ascult discutii tampe purtate de unele persoane si jumatati de convorbiri telefonice neinteresante si neimportante. Imi displac groaznic persoanele care vorbesc la telefon in autobuz, doar ca sa scape de plictis sau pur si simplu sa consume minutele gratuite de care dispun,insirand vrute si nevrute, uneori de-un penibil fara margini.
Voi ce faceti atunci cand va aflati intr-un autobuz?
 

6 comentarii:

  1. citesc, privesc pe geam, o data am si crosetat timp de 10 statii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca sta fii-mea cuminte, incerc sa citesc. Dar nici asa, nu am sanse sa ma concentrez. Eu merg mai mult cu metroul si acolo se mai poate citi, pentru ca zgomotul rotilor pe sine atenueaza uneori din conversatiile celorlalti, dar nu si pe alea stridente. Cel mai adesea insa prefer sa navighez pe telefon...cat ma tine bateria. Dar tu cautai tocmai solutia pentru cand te lasa bateria. Ei, pentru asta nu am varianta. Ba da...poti compune in gand.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cu metroul ...pai nu-i:)
      buna idee, Andreea...ultima!

      Ștergere
  3. Ma uit la oameni si încerc sa-mi dau seama cam care-i viata lor. Depinde si de ora, de oras, cartier... In tren sau metrou e acelasi spectacol!

    Incepe Turul!! Ma uitam la o emisiune ieri: Pantani mort, Lance la pamânt, Ulrich n-a scapat nici el de scandal, spaniolul la fel... Oare ce-o sa aflam peste câtiva ani despre cel care va câstiga anul asta? Iar în Pirinei au fost inundatii si e jale!

    RăspundețiȘtergere
  4. Daaaaaa, is pregatit...chiar azi am pregatit un articol cu tema asta> Maine il postez, sper!

    RăspundețiȘtergere