vineri, 28 iunie 2013

Recomandare de vineri

Emil intr-un articol intitulat "Examene cu emotii", ne vorbeste si el despre bac si despre cei care-l pica. Mie mi-a placut, articolul fireste!...
Nu stiu cati il stiti pe Spanac, dar va trimit eu la el:), printr-un link desigur. Pai, Spanac asta-i mare organizator de concursuri. Deci, daca sunteti pasionati, de asa ceva si aveti timp liber, treceti pe la el, pe blog!!! ...vedeti despre ce e vorba si poate faceti s-un banut.
Alina Gorghiu va invita, intr-un articol pe care-l gasiti aici, sa-i trimitei "ideile si observatiile voastre, in legatura cu malpraxisul, ca sa poata face amendamentelnecesare" Deci, cine e pe subiect si are chef, la treaba!
Vienela ne invita la o plimbare virtuala prin orasul ei, Ploiesti...zic ca-i interesant articolul. Voi il cititi si dupa, daca v-a placut, ii lasati un comentariu:) 
Nu pot sa inchei fara sa-i intep un pic pe guveranti...pe toti, de la stanga la dreapta, trecand si prin centru. Deci pentru fumatori: Cum ne-a furat statul de 7, 5 miliarde de lei, detalii aici! Cate spitale noi trebuiau sa fie construite, finalizate la ora aceasta, va las pe voi sa calculati...in liniste sa nu-i treziti pe functionarii DNA, platiti din taxele si impozitele dumneavoastra!
 
Din minunata blogosfera romaneasca va doresc zi faina!

PS. Dom' ministru, unde-i bre spitalele din taxa de viciu??... ce te mai laudai cu ea cand ai "bagat-o"!  ...au crescut niste ciulini frumosi pe terenul ala!!...acolo, unde in 2008 cu mistria in mana... si numai zic, ma opresc!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu