joi, 6 iunie 2013

Recomand un targ!

Am avut o discutie zilele trecute cu unul dintre amici mei despre masini. Noi sau second hand??...Masina este o investitie sau o necesitate?!
Deci, o masina...sa luam exemplu una noua, vrei nu vrei isi va pierde din valoare inca din primul an, dar ai avantajul, fiind una noua ca, in functie de producator, rulezi vreo 50-60.000 de km fara sa bagi bani in ea...ma refer la piese. Dupa o sa bagi mana adanc in buzunar! Am citit pe undeva, pe un blog, un articol despre autoturismele noi. Suna cam asa: Masina -o investitie proasta!? Si, am zis eu pe acolo, ca depinde din ce unghi privesti!
Al doilea caz: o masina second-hand ? Daca nu luam in calcul acele masini vechi (cele din clasa de lux) care sunt mai scumpe decat cele noi, masinile rulate trebuiesc cumparate de cunoscatori, adica nu mergi sa-ti ei masina cu un prieten spaecialisit in IT!! Intelegeti ce vrea sa zic!
Acum, este firesc sa va intrebati si sa ma intrebati: Este sigura o masina rulata? Consuma mai mult o masina veche...Depinde pana la urma scopul pentru care face o astfel de achizitie...Eu ii zic achizitie, nu investitie!:)
Si, daca tot am vorbit de masini rulate, am vazut pe site-ul vitan-auto.ro, autoturisme secod-hand, cu care nu-ti vei lua teapa, ca sa zic asa. Daca esti doritor de asa ceva, personal am fost acolo pentru o asemenea achizitie, deci... zic din proprie experienta ca-i cel mai mare targ si ai de unde sa alegi! Dar, nu uitati de sfatul meu...si ma repet: mergeti cu un profesionist!

Achizitia facuta in 2010, din targul Vitan, ca sa va dau si un detaliu, e in stare perfecta de functionare...
Din blogosfera romaneasca va doresc multa bafta atunci cand veti face o achizitie, deci ca sa trag si concluzia de final: achizitie nu investitie!PS.sursa imgine: vitan-auto.ro

















Un comentariu: