joi, 27 iunie 2013

Piscina si cu mozaic daca se poate!

De unde ideea asta de a scrie un articol despre piscine, cred ca este usor de banuit, chiar daca zilele acestea sunt ceva mai normale din punctul de vedere al temperaturilor. A zis Busu, si-a avut dreptate!
Nu stiu daca in alte tari o piscina reprezinta un lux. Habar nu am! Poate ca este considerat un lux pentru ca nu oricine isi permite asa ceva, nici afara, in tariile alea in care economia a duduit multi ani!
Acum pentru multi romani a aveo o piscina e ceva de lux. Nu am avut toti norocul si sansa lui Patriciu, fireste! Deci, nu ne ramane decat piscinele altora:) ...adica cele de pe la hoteluri sau locurile de agrement estival.
Mai zilele trecute imi spunea cineva ca piscinele nu ar mai fi, chipurile, la moda! Hai, zic eu ca asta-i tare! Te pomenesti ca la moda o fi acum sa-ti construiesti un heliport!:))...eu stiam ca o piscina e ceva asa mai elitista, fiindca nu o are toata lumea, dar te pui cu moda, frate!:)
In final de discutie, amicul asta  m-a lamurit, cica acum de mare fita este sa-ti faci spa la tine in casa. Piscina e de domeniul trecutului, e deja pentru cocalari sau ma rog e folositoare dar e de domeniul trecutului. Ca a auzit el ca printre bogatani astia de azi, piscina o construiesti pentru copii, ei trecand la urmatorul nivel. Si, intrebarea mea fireasca:
-Te pomenesti ca o fi pueril sa te mai scalzi intr-o piscina? Intrebam si eu asa, nu dadeam cu parul!
Si, ca sa-l enervez asa un pic pe amicul meu, eu i-am zis ca-s pregatit sa-mi fac una, dar... am curtea prea mica si deja mi-am facut o mica gradinita cu flori!:)
Si mai vreau sa zic ceva: piscina trebuie si ea dotata cu diferite instalatii si echipamente de intretinere, ca doar nu vrei sa te imbolnavesti in propria ta piscina, plus ca o asemenea investitie va atrage multi prieteni la tine, pe unii poate nici nu-i stii:), acum nici nu te cunosc!
Tot legat de asta, am vazut ca exista posibilitatea sa-ti faci o piscina interioara, daca casa sau apartamentul iti permite. E adevarat ca pentru cei care locuiesc in blocurile acelea comuniste(tip cutie de chibrit) e mai greu! Varianta asta merge la case si la apartamentele noi.
Dar sa revin la ce vroiam sa zic, in online, cel mai mare, cu cea mai mare si diversificata oferta de produse pentru piscina, incluzand aici si celebrul mozaic pentru piscina, gasiti pe site-ul www.acci-piscine.ro. Nu stiu cati dintre voi va permiteti asa ceva, dar de vazut puteti vedea, ca-i gratis...:)
Sunt multe site-uri care se ocupa cu asa ceva, dar mie asta al carui link vi l-am trecut mai sus, mi-a atras atentia si datorita numelui! ...si pot sa va mai spun ca site-ul e ok! Am intrat asa din curiozitate si mi-a atras atentia un anume tip de piscina, dar nu va zic va las sa va uitati si voi!

Din blogosfera romaneasca va doresc multe zile cu soare pentru a va bronza desigur la piscina!:)

3 comentarii:

  1. Payoneer Romania sau Card Payoneer de ani in activitatea de inovatii de remu-neratie on-line.
    E-commerce a sosire salturi cuantice, in ultimul decada,
    se deplaseaza de-a lungul cu cele mai Payoneer Card recente
    progrese in tehnologie si fiecine sa permita noi piete pentru
    a se a avansa, cine au fost impiedicata de cerintele cordon a industriei bancare.
    Desi, pe de o valoare vitala pietele emergente din India si
    China, mari oameni tocmai nu au conturi bancare, deci oarecare
    de genul Payoneer ingadui o daravera de mici pentru a curge de
    la ideea de la inceputurile sauca, pentru stabilirea unui succesiune de pret la stadiu global, cu celeritate si siguranta in functionare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Payoneer Account Registration
    earn free 25 $ with best payment processor in the world.

    RăspundețiȘtergere
  3. sa vedem acum ce v-a urma dupa asta

    my web page: Calculator Taxa Auto

    RăspundețiȘtergere