marți, 28 mai 2013

Review-ul de marti!

Azi e marti si daca-i marti, eu nu-s superstitios :)...deci trecem in revista sau folosind termenul din blogosfera, facem un nou review unui site nou. Cel putin pentru mine site-ul cu pricina este o nouatate. Dupa cum v-ati obisnuit review-urile mele au o scurta introducere dar si o critica pozitiva, constructiva atat cat ma pricep eu!. ca deh...nimeni nu s-a nascut specialist!:) 
Site-ul pe care l-am luat azi in vizor este unul pe o nisa interesanta, aceea a nutritiei speciale. De la primul click se deschide o pagina plina de informatii. Pentru mine care nu-s obisnuit cu aceste produse, cred ca si pentru multi dintre voi, este important ca fiecare produs sa fie insotit de detalii. Un alt aspect pozitiv, in stanga pagini avem un blogroll cu produsele Qlife pe categorii. Navigarea pe site este una foarte buna, adica paginile se incarca foarte repede, deci nu exista timp de asteptare. Aici se poate da o bila alba mare celui care l-a realizat pentru solutia aleasa.
Designul este unul placut nu avem de a face cu un "curcubeu de culori" care sa ne oboseasca, cum de altfel am vazut de curand pe un alt site si ma abtin sa nu-i dau numele.
Pagina destinata ofertelor speciale, la momentul cand eu am facut vizita era plina. Adica erau produse pe categorii de reduceri care variau de la 10% pana la 50%. De asemenea exista o super oferta "la achizitionarea unui produs primeai gratis unul din produsele" pe care le gasiti pe site-ul :http:www.qlife.ro  ( lista cu produse gratis o gasiti la sectiunea: oferte speciale). 
Acum, intelegeti de ce am ales acest site si de ce fac recomandarea. Nu ca-i tentanta oferta.
De asemenea o bila alba o dau astazi si pentru usurinta plasari unei comenzi.
Dar nu pot sa inchei fara sa dau si un sfat. Pentu o credibilitate mult mai mare, cred eu ca ar trebui sa existe si un forum. Poate o fi si eu nu am gasit acea sectiune speciala !?Este adevarat ca exista un sondaj (Parerea ta conteaza), unde poti vota, dar un forum eu zic ca-i mai mult decat necesar.

Din blogosfera romaneasca, zi frumoasa s-aveti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu