duminică, 26 mai 2013

Record! Cel mai mare steag!

Pe 27 mai , Romania va intra in cartea recordurilor cu cel mai mare steag! Antena3 si fabrica de steaguri au creat acest eveniment, care cu siguranta va face inconjurul lumii.
Ziua de 27 mai nu a fost aleasa, cred eu, la intamplare! Zic asta, deoarece tot intr-o zi de 27  mai, dar in anul 1600, s-a realizat prima mare unire a celor trei provincii romanesti.
Tot legat de acest eveniment se va mai stabili un record...primul studio, care va transmite live de la o inaltime de 50 de metri.

3 comentarii:

  1. Da, interesanta aceasta data de 27 mai.
    Sa fie vorba despre tricolorul romanesc, ca n-am stiinta de eveniment?

    Am asistat la prepararea celui mai mare ghiceci din lume...
    Vine si intrebarea, fireasca zic eu: care-i rostul unor astfel de recorduri? La ce ajuta si cui folosesc?... Exceptam stindardul, asta e deja un simbol sacru... Dar: cel mai lung carnat, cea mai umflata gogoasa, cea mai mare oala de noapte, cel mai lung timp de topait intr-un picior etc...Eu le consider pierdere de vreme, sau nu le inteleg semnificatia si rostul?...Cred ca sunt recorduri...inutile!

    O duminica frumoasa sa aveti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ...si uite asa mai aparem si noi, ca tara pe prima pagina a presei internationale!
      Zi buna!

      Ștergere
  2. Intr-adevar, ati avut dreptate: spectacolul a fost maret - si chiar am aparut prin unele publicatii straine. Pana aici e de bine. Dar celelalte chestii: cu gogoasa, cu carnatul, cu topaitul etc, nu le mai inteleg si pace!

    RăspundețiȘtergere