joi, 16 mai 2013

Pe litoralul romanesc

Despre turismul romanesc am scris si cu siguranta voi mai scrie. Acum, ca s-a lansat si imnul statiunii Mamaia, zic sa mai scriu ceva.
Avem o tara frumoasa, suntem romanii si vine vacanta. Mamaia a "suferit" multe transformari in ultima perioada, adica s-a schimbat in bine...Multi (alde Gica-contra) zic ca serviciile pe litoralul romanesc sunt proaste, in continuare. Nu intru in polemica cu ei, dar ii invit sa de-a un click aici. Adica, mai ne si informam inainte sa deschidem gura...Nu zic ca n-ar fi si locuri naspa, dar cand e fain, trebuie sa recunosti. Cu un minim de efort poti gasi si locuri curate si servicii de calitate. Adica, poti sa iei in calcul macar un weekend pe litoralul romanesc, la Mamaia in detrimentul litoralului bulgaresc...Nu-i o rusine faptul ca n-ai stiut sau nu ai avut pana acum ocazia, dar se refuzi sa vezi asa ceva:  Hotelul Aurora din Mamaia, nu-i deloc OK!!!
Cred, ca trebuie sa stii unde sa mergi, pentru ca turismul romanesc se misca! E adevarat pasi sunt mici, dar sa nu uitam prin cate crize economice a trecut tara asta, in ultimii 23 de ani!!!
Am pomenit la inceput de imnul statiunii Mamaia! Si, cum anticipam atunci cand a fost facut anuntul, s-au gasit destui "specialisti" in muzica sa arunce rapid cu noroi...pentru ca ei, fireste, produc numai "opere" cu care umplu salile de spectacole pe la Viena, Londra, New York, etc...

PS. Azi, am fost un pic cam rautacios!!:)...S-aveti o vacanta reusita!!




2 comentarii: