duminică, 14 aprilie 2013

Recomandare: "Defiance"

Cum era vorba aceea: inca una si ma duc? Nu pot sa las duminica asta sa treaca fara sa va fac o recomandare. Si chiar daca o fac la ceas tarziu de weekend, o fac la modul cel mai serios. Asadar, am gasit pe internet un film:“Defiance” 
Este un film inspirat dintr-o poveste adevarata, cu evrei. Actorul principal este Daniel Craig (cunoscut publicului larg dupa rolul James Bond). Filmul este bun si captivant, mai ales pentru ca habar n-ai ce ar putea sa se intample mai departe si nici cum ar putea sa se termine. Daniel Craig face un rol bun si se descurca bine in rolul de lider. Cum ar fi ca in propria ta tara sa te ascunzi intr-o padure unde sa-ti faci propria ta comunitate? Cum ar fi sa ai propria ta tara in tara ta? Un film ce are o nominalizare la o categorie de la Globul de Aur. De mult nu m-am mai uitat cu un asa interes la un film in care se vorbea si alta limba in afara de engleza.
Cred ca este un film pe care ar trebui toata lumea sa-l vada. Nu este un film numai pentru evrei sau nemti. Este un film pentru a ne aminti ca suntem oameni si ca daca s-a intamplat odata asa ceva nu trebuie sa se mai repete niciodata. Este un film de razboi si drama, un film despre durere si chinuri, cu iubire si sentimente...cu evrei...






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu