duminică, 28 aprilie 2013

Dieta de slabit

Pierderea in greutate devine in ziua de azi una din prioritatile principale pentru multi oameni si asta datorita stilului de viata agitat, a lipsei de miscare si a factorilor de stres care duc la acumularea de kilograme in plus. Doar cand kilogramele in plus devin suparatoare, tot mai multe persoane se gandesc cum sa scape de ele. Problema cea mai mare este aceea ca multi din cei care incep o dieta de slabit, nu se pot tine de ea din diverse motive.
Nu stiu cati din voi ati auzit de dieta Dukan. Eu am aflat despre dieta dukan navigand pe net... Medicii specialisti spun ca este "regina dietelor", deoarece poti manca pe saturate, fara sa ai restrictie de cantitate sau ora, atat timp cat in meniul de zi cu zi sunt incluse doar alimentele permise. Fata de alte cure de slabirea clasice, dieta Dukan da o atentie sporita in mentinerea greutatii pentru tot restul vietii.
Indiferent de dieta pe care o alegeti, sfatul meu este sa nu renuntati niciodata. Rezultatele nu apar dupa cateva zile, acesta fiind unul din motivele principale de abandonare a dietelor de slabit. Retineti: niciodata corpul nu o sa reactioneze foarte rapid!
Hidratarea are si ea un rol foarte important. Consumul a doi litri de apa pe zi poate afecta dieta voastra doar intr-un mod pozitiv. Dar sa nu consumati lichide acidulate.
Din minunata blogosfera va doresc dieta usoara!:)




.

7 comentarii:

  1. La multi ani cu sanatate de ziua numelui! Si tot ce-ti doresti sa ti se implineasca! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multi ani Florine!
    "Dieta de slabit", suna grozav! Eu am nevoie de o dieta de îngrasat, nu prea pun pe mine!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi frumos Dane!!
      pai ...un gratar, doaua gratre...o bere, mai multe...:)

      Ștergere
    2. Nu multa mancare e cheia ci modul si perioada in care mananci. Mananca dezorganizat, intre mese, poate chiar si la ore mai inaintate si mizeaza putin si pe dulciuri, au destul calorii.

      Ștergere
    3. Laurentiu: e valabil pentru Dan:))

      Ștergere
  3. asa este, important este sa nu renunti...

    RăspundețiȘtergere