marți, 26 martie 2013

Un nou review !

A trecut ceva vreme de cand nu am mai luat in vizor niciun site, din mediul online romanesc, fireste, care fie vorba intre noi, se dezvolta  cu pasi marunti, dar siguri. Ati ghicit este vorba de un nou review la site-ul celor de la Regent srl, un site de nisa, care ofera spre comercializare robineti industriali, armaturi industriale din otel si fonta pentru retele de gaze, termoficare si apa curenta. 
Site-ul are un continut destul de bogat in informatii, accesandul am afla ca robinetele industriale oferite de regent srl, sunt cele mai cautate.De cum intri vei gasi o sectiune dedicata ofertelor speciale. Dar am observat ca trebuie sa trimiti un e-mail la: Departamentul Marketing si Promovare... si eu, care navighez des, spun ca asta nu e un lucru bun. Deci. Eu, fara sa-i supar pe administratori, le recomand sa revizuiasca aceea sectiune si sa vina cu oferte concrete: produs, pret, termen de livrare...E parerea mea!
Dar sa continuam, la capitolul design-ului, lucrurile stau destul de bine, adica culorile sunt bine alese si nu din acele obositoare, fundalul alb e unul linistitor. De asemenea sunt multe fotografii ale produselor aflate la vanzare. In partea stanga avem un blogroll cu categoriile de produse care se deschide aproape instantaneu! Deci, e o bila alba mare asta, pentru ca in vizitele mele pe alte site-uri a trebuit sa cam astept, pana se deschidea o noua pagina. In concluzie navigarea este usoara si placuta!
Ca idee mi se pare a fi una extrem de buna, sa comercializezi astfel de produse: robineti,   garnituri, stingatoare, etc.. in online...sau cum ar spune specialisti, e un site de nisa, de perspectiva!
Un lucru foarte important pe care l-am observat si il semnalez administratorului, pagina conditii de livrare, era, in momentul navigari mele pe site, indisponibila. Deci, e acolo o problema pe care vor trebui sa o rezolve de urgenta...
Una peste alta si ca idee fireste, site-ul arata bine, iar recomandarile pe care le-am facut, daca vor fi luate in seama de proprietarul site-ului vor veni in sprijinul clientilor...
Pana la urmatorul review va doresc navigare placuta si utila!

PS. Va reamintesc ca acest articol este un  review la site-ul:scregent.ro 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu