vineri, 15 martie 2013

Steaua - 19 minute

19 minute care i-au lipsit Stelei pentru a continua drumul in Europa! Asa am socotit eu, ca 19 minute le-au lipsit stelistilor pentru o calificare istorica, eliminarea detinatoarei trofeului UEFA Champions League 2012-Chelsea Londra. Dupa ce in tur, pe Arena Nationala, Steaua a invins cu 1-0, Chelsea, jucand acasa cu un public londonez fair-play, care a impins-o in terenul stelistilor, au facut o a doua repriza fantastica...
Din minutul 57, Steaua s-a rupt la mijlocul terenului si inevitabilul gol al calificari, pentru Chelsea, nu avea cum sa nu vina!. La Londra, inima financiar-economica a Europei, cu 5000 de romani in tribune, care au urlat: Romania, Romania…Bucuresti...Steaua Bucureati, cat i-au tinut plamani, Steaua a fost condusa din min 33, dupa golul norocos a lui Mata. In ultimele secunde ale primei reprize, Chiriches, eroul din meciul cu Ajax a reusit sa marcheze din nou, iar Steaua a intrat la cabine avand pentru a doua repriza o misiune simpla. Sa tina tabela neschimbata, pentru a merge in sferturi….Asa parea, din fata televizorului sau din tribuna!
Repriza a doua insa a venit cu doua goluri, marcate de Terry si Torres, destul de norocoase, zic eu... spaniolul ratand si un penalty, pe care l-a trimis in bara. Cu 3-1 la Londra si 3-2 la general, Chelsea merge in sferturi, iar stelistii raman cu amintirea unei victorii istorice pe National Arena in fata detinatoarei trofeului UEFA Champions League si cu un gust amar, acela ca Chelsea care traverseaza o perioada neagra, a facut 45 de minute fantastice! S-a vazut si-n jocul de la Bucuresti, dar si-n prima repriza de la Londra, ca multimilionari pot fi batuti!!!

 PS. Nu sunt fan al echipei Steaua, sa ne intelegem!

3 comentarii:

  1. sa vedem cat investete becali in aducerea de jucatori. pun pariu ca aduce iar niste jucatori liberi de contract, din care prin noroc unul talentat, restul stau pe tusa. vrea in liga dar nu are pretentii sa treaca de grupe, se multumeste cu milioanele pe care o sa le ia daca ajunge in grupe. restul nu mai conteaza. noroc ca vine lumea la stadion

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu excepția ultimei jumătăți de oră de la Londra, cînd i s-au tăiat picioarele și a rămas fără suflu și fără luciditate, Steaua a jucat de la egal la egal cu campioana Europei.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt de acord cu felul in care ai privit meciul. Si eu cred ca am avut succesul in tolba, au lipsit doar cele 19 minute!

    RăspundețiȘtergere