duminică, 3 martie 2013

Eurovision!

Are o voce foarte placuta ! Sper sa castige finala si sa merga la Eurovision si mai sper ca Romania sa fie in primele 3. Nu stiu de ce am impresia ca la Eurovision se prefera o emotionalitate mai proeminenta si un ritm mai antrenant !! Bine, "arta trasului de sfori" e mai prezenta ca nicaieri in lume, la Eurovision, ca doar n-a inventat-o TVR-ul!! Dar canta foarte frumos, si chiar cred ca va avea o cariera foarte lunga, chiar daca nu castiga un premiu la Eurovision. De altfel, castigarea acelui premiu, dupa parerea mea, nu inseamna mare lucru, asa la nivel de cariera foarte indelungata, de interpret vocal de mare mare succes, decat la cateva exceptii. Una a fost ABBA, dar in rest majoritatea castigatorilor au fost mediocri sau "norocosi" cu un singur hit, despre care nu s-a mai auzit ulterior nimic. Poate "arta trasului de sfori " e de vina, chiar daca ei cantau bine! Pana si Rybak, care canta foarte bine, nu a avut o asa mare cariera, dupa ce a castigat. Nici de Lena, aia din Germania lui ţaţa Merkel, nu a mai auzit nimeni, dupa ce a castigat Eurovisionul si ea cu o melodie chiar antrenanta.
Eu ii doresc acestui interpret, sa aiba o cariera mult mai lunga, sa ajunga asa ca Andrea Bocelli, ca tot ii e sustinator, daca se poate!
Aaa!!...am omis sa va spun numele lui! Cezar Florin Ouatu - unul dintre cei mai apreciati muzicieni romani cu o cariera internationala! Am atasat si melodia. Trebuie mai intai s-o asculti, daca vrei sa-l votezi! Si aici este un interviu!

PS. Va fi pentru prima oara cand am sa urmaresc evolutia si rezultatele, din 9 martie!! Si, vreau sa vad cat de sus va merge hotia in TVR...cica e cu vot, poate e ca la refrendumul din vara trecuta:)))))))))

3 comentarii:

  1. Din pacate, hotia e peste tot, dupa cum am putut vedea si pana acum. Eu m-am uitat la semifinale, preferatul meu este Tudor Turcu, dar aceasta de care spui tu este a doua in preferintele mele. Si totusi, o tentativa de melodie avea mai mult de doua ori voturi fata de urmatoarele clasate. Si ma intreb, de ce?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate, ai dreptate! De Tudor Turcu, nu auzisem dar m-ai facut curios si o sa-i caut melodia pe YoTube! La intrebare, cred ca cei care administreaza sistemul de telvoting au su raspunsul, dar nu vor dezvalui nimic:)

      Ștergere
  2. Ii doresc succes preferatului tau.

    RăspundețiȘtergere