joi, 14 martie 2013

Asa ceva!

Se spune ca atunci cand pasesti pe un drum nou este greu dar si frumos. Pentru ca drumul acesta il vei face cel mai bine, deoarece nu te temi... Cine a spus asta,  nu s-a gandit la pasii pe care ii va face in viata aceasta tinara și anume mersul pe tocuri. Da, stiu sunt un rautacios, azi!:) Este cunoscut faptul ca femeile adora să mearga pe tocuri, sa fie cat mai inalte si de diferite forme, deoarece cred ca dau eleganta. Nu la contrazic cu nimic, din contra.
Navigand pe net, aseara, am avut ocazia sa gasesc acest filmulet pe youtube in care o domnișoară, din orasul de pe malul marii- Constanta, ''le invata'' pe tinere cum sa mearga pe tocuri. E impropriu spus le invata, dar na...doar v-am avertizat ca, azi sunt rautacios!  Din videoclipul de mai jos lipseste comoditatea, e doar prostie si o pereche de cizme cu tocuri prea inalte.


Uite asa poti ajunge de râsul internetului daca nu stii ce tocuri sa-ti alegi. Se vede cum de abia se poate abtine și cel care filmeaza.... sa nu-i tremure mana!!.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu