luni, 4 februarie 2013

Review: Grija mare la mutare!

Acest articol mi-a venit, asa sa-l scriu, dupa ce in weekend am incercat sa fac si eu un review si cautand ceva, drept material de lucru, am gasit un site, care are drept activitate prioritara mutari mobilier. Automat gandul mi-a zburat la Stan si Bran si celebrul lor film comic: Pianul !
Dar, sa revin la review-ul de azi : In primul rand imi place tema lor, e o tema draguta care atrage !  Pe prima pagina gasesti numarul de telefon pentru informatii si oferta de pret! Asta-i bine, ca nu trebuie sa navighezi prea mult. Mai apoi, aflam ca este o firma care se ocupa cu mutari mobilier. Necesar ,in ziua de azi si daca mai este si ieftina... si daca mutarea se face cu grija, adica se ambaleaza in folie strech, folie cu bule de aer sau paturi speciale pentru protectie ...zic, ca-i OK! Dar, diferenta de ceilati o da faptul ca iti vor despacheta mobila si ti-o vor aseza in locul in care doresti! Suna bine !
Si pentru ca reclama e sufletul comertului, zic , ca strategia aleasa este foarte buna. Adica prezenta si in online!!
Pana la urmatorul meu review, s-aveti o saptamana frumoasa! Va las in compania celor doi, mari comici: Stan si Bran - Pianul





2 comentarii: