joi, 21 februarie 2013

Fabricat in Romania

Vine seara si trebuie sa mergi la culcare! Ups!!! Dar, e inevitabil acest lucru! Si, daca nu ai un prieten sau o prietena sau daca ai dar, din diferite motive nu poate ramane acasa peste noapte, nu ai nevoie de un umar pufos pe care sa poti dormi…Eii...da, aceasta perna este tot ce ti-ai putea dori. Hai, ca-i faina perna:) Si, chestia cu n-ai pe cineva, se intampla!!...Apoi, nu-i bai , cum ar zice un ardelean!
Forma pernei este foarte asemanatoare cu bustul unui barbat, nu sforaie si nu se foieste, nu te roaga sa ii dai sticla cu apa, nu ii amorteste bratul.

Care ar putea fi pretul unui somn linistit? Doar 20 de ron....Aha!!!...Asta daca nu prinzi vreo promotie, dar nu la somn, ci la perna ...fireste:). Pretul este in ron pentru ca, este un produs Fabricat in Romania! Si, livrare e foarte rapida! Deci, mai producem si noi cate ceva! Si, cum sarbatorea ai americaneasca, a trecut vine asta romaneasca, adica Dragobetele si perna este minunata pentru tine sau pentru prietena ta cu simtul umorului: totusi, nu orice fata poate aprecia o asemenea perna, nu oricine vede hazul unui asemenea produs.
Cica este o vorba in popor: "Daca visezi ca stai confortabil pe o perna asta inseamna ca vei avea un salariu mai bun. Daca visezi ca perna nu este cofortabila asta inseamna ca vei reusi cu greu sa iti platesti datoriile."
Ce sa mai lungim, perna a devenit Regina dormitorului, ca-i alba sau colorata, ca-i moale, tare precum piatra, ea este regina!!

De fapt, perna a devenit si sursa de inspiratie. Pernele au inspirat-o si pe Corina , care a lansat un megahit: Corina feat. Pacha Man - Pernele moi.
Hai, s-aveti un somn linistit pe perna voastra!






Ps. Sursa :marbis.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu