vineri, 8 februarie 2013

A mai castigat cineva?

Va descos astazi din nou si va rog sa-mi spuneti cati dintre voi ati mai facut pariuri-online, dupa ce ati auzit si vazut, cat a castigat acel tanar din Targul Frumos cu un leu....fabulos...100.000 dei lei. Si, pe ce site ati facut pariurile si cat de mari au fost mizele ?
Intreb deoarece si eu de ceva timp tot fac pariuri online cu al meu nepot, dupa cum stiati sunt si un pic microbist, asa ca mai merg la pariuri si chiar daca am tot castigat sume mici , ma gandesc sa fac si pariuri mai mari, voi ce sfaturi imi dati ?
Ca vorba romanului, pana nu pariezi nu castigi, pana nu investesti nu ai profit si as face ceva pariuri, cum spuneam, mai maricele sa pot avea si eu un castig mai maricel, deci astept de la voi neaparat ceva sfaturi. Eu,  am gasit pe net acest site, care are o pagina pentru pronosticuri fotbal. Se pot face pariuri constant, dar vreau sa stiu, voi unde nu ati avut probleme, unde se pot face pariuri si se incaseaza banii fara probleme, unde se dau si scheme ajutatoare, unde se mai gasesc si cate un sfat micut cu procentaj de castig de pana la 90 % la unele meciuri .
Si cei care au castigat va astept sa va laudati si sa-mi spuneti ce sume ati castigat si cat este de sigur in ziua de azi sa pariezi online!
A mai castigat cineva ceva in ultimul timp?

2 comentarii: