miercuri, 2 ianuarie 2013

Umbra


Umbra exista în fiecare dintre noi. Ea face parte integranta din noi. Din pacate, noi ne petrecem o mare parte din viata fugind de ea. Departe de a fi atât de înspaimântatoare cum credem, latura noastra întunecata ne promite o viata mai buna si mai împlinita. Umbra noastra se manifesta în fiecare zi. Ea este motivul pentru care ne înfuriem atunci când un prieten apare la întâlnire cu zece minute mai târziu, pentru care tipam la parinti sau la copiii nostri, chiar daca acestia nu au gresit cu nimic, si pentru care ne sabotam propriul succes în momentele cele mai nepotrivite cu putinta. Atât timp cât nu ne vom accepta natura dualista, noi vom continua sa ne ranim pe noi însine si pe cei dragi, dar si sa ne ignoram potentialul real.
Noi nu putem descoperi altfel darurile naturii noastre autentice decât prin acceptarea umbrei noastre.
Atunci când nu ne vom mai trai viata pe jumatate, noi vom deveni capabili sa ne îndeplinim visele si sa ne asumam fericirea care reprezinta dreptul nostru prin nastere.

Un comentariu:

  1. Acum cativa ani eram foarte bolnava, aveam o boala psihologica mai rara si pot sa spun ca am trait in umbra, loveam in toata lumea fara nici un motiv. Acum am o viata normala, e foarte important sa cerem ajutor in situatia in care observam ca ceva nu e ok cu comportamentul nostru si sa facem tot posibilul ca sa se vindecam.

    RăspundețiȘtergere